Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Skadekrise i United:

Zlatan ute i én måned:
- Massiv krise i United

Romelu Lukaku måtte ut på båre mot Southampton. Etter kampen fortalte José Mourinho at også Zlatan Ibrahimovic er skadet.

MANGE SKADER: Manchester United sliter med mange skader. Lørdag bekreftet Jose Mourinho at Zlatan Ibrahimovic er ute i én måned. Foto: John Sibley / Reuters / NTB Scanpix
MANGE SKADER: Manchester United sliter med mange skader. Lørdag bekreftet Jose Mourinho at Zlatan Ibrahimovic er ute i én måned. Foto: John Sibley / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Manchester United spilte 0-0 mot Southampton i kveld.

I åpningsminuttene skadet Romelu Lukaku seg. Den belgiske spissen ble fraktet av banen med båre og surstoffmaske.

- Bildene ser ikke bra ut. Det ser ut til at han er bevisstløs, men han puster. Med en gang spillerne samles rundt ham, vil man som fysio frykte en alvorlig nakkeskade, sa Dave Cosgrove, medisinsk overhode i FC København, i TV 2s studio.

- Når du ser en spiller forlate banen på den måten, så er det som regel minst to kamper, sa Mourinho etter kampen om hvor lenge har tror de må klare seg uten Lukaku, ifølge BBC.

Etter kampen informerte United-manageren også om en skade på Zlatan Ibrahimovic.

- Han er ute i én måned, sa José Mourinho til BT Sport etter kampen.

- Massiv krise

I intervjuet var José Mourinho tydelig på at Manchester United skulle hatt straffe da Maya Yoshida handset i egen boks i første omgang.

Brede Hangeland var enig i det, men mener måten José Mourinho forklarer uavgjortresultatet er bekymringsverdig.

Manchester United står nå med tre strake uavgjortresultater i ligaen.

- Dette er fryktelig vanskelig for Mourinho nå. Som vanlig snakker han om alle tingene som er utenom hans kontroll, i stedet for å snakke om at han faktisk kan forbedre prestasjonen til laget, sa Hangeland i TV 2s studio.

Både han og TV 2-gjest Cosgrove er spente på hvordan Manchester United kommer til å framstå framover, spesielt når Zlatan også er ute.

- Det er store nyheter. Jeg tror det er en massiv krise, sa Cosgrove, og påpekte at Mourinho har snakket om vanskelig kampprogram, skader, og at han nå har en mulig FA-sak i vente.

Ashley Young slo nemlig Dusan Tadic i magen med albuen i løpet av kampen. Dermed kan backen få retrospektiv straff.

Overgangsmarkedet

Med Zlatan og mest sannsynlig Lukaku ute, har Mourinho kun Marcus Rashford og Anthony Martial som spissalternativer.

Eric Bailly, Michael Carrick og Marouane Fellaini er ute med lengre skadeavbrekk. Chris Smalling, Matteo Darmian, Anthony Martial og Antonio Valencia har også slitt med skader.

- Jeg vet ikke om vi trenger forsterkninger, men jeg er glad for spillernes holdninger og ønsker. Jeg har ikke noe å utsette på spillerne mine, sa Mourinho til BT Sport på spørsmål om han kommer til å foreta seg noe på overgangsmarkedet.

Overgangsmarkedet åpner 1. januar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!