AVSLUTTER I SVERIGE? Det er ikke utenkelig at Zlatan Ibrahimovic returnerer til Allsvenskan. Foto: Mark Ralston / AFP / NTB Scanpix
AVSLUTTER I SVERIGE? Det er ikke utenkelig at Zlatan Ibrahimovic returnerer til Allsvenskan. Foto: Mark Ralston / AFP / NTB ScanpixVis mer

Zlatan utelukker ikke retur til Malmö: - Et trofé jeg mangler

Kan avslutte karrieren i gamleklubben.

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic opplever suksess i Los Angeles Galaxy i amerikanske MLS, men kan avslutte karrieren i gamleklubben Malmö.

I et intervju på Instagram med den svenske journalisten Calle Schulman forteller Ibrahimovic at Malmö har gitt ham tilbudet om å komme hjem. Det tilbudet er han ikke avvisende til.

- Jeg har fått tilbudet. De sa at jeg skulle komme hjem og avslutte karrieren der. Jeg lukker ingen dører, og det er jo et trofé jeg mangler, sa Ibrahimovic, som viste til den svenske serietittelen.

36-åringen slo samtidig fast at det er kun er Malmö som er aktuelt hvis han skal vende hjem til Sverige som aktiv fotballspiller.

Spissen ble solgt fra Malmö til Ajax sommeren 2001. Siden har han vært innom storklubber som Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain og Manchester United.

Mars 2018 ble Los Angeles Galaxy svenskens neste arbeidsgiver. Ibrahimovic har scoret 17 mål på 22 seriekamper.

(NTB)