Zlatan vet ikke om han fortsetter i PSG

- Jeg var ikke innstilt på å dra til Paris.

 USIKKER:  Zlatan var nylig med på å ta Paris Saint-Germain første seriegull på tolv år. Men han er ikke sikker på om han blir i klubben. Foto: REUTERS / Robert Pratta / NTB Scanpix
USIKKER: Zlatan var nylig med på å ta Paris Saint-Germain første seriegull på tolv år. Men han er ikke sikker på om han blir i klubben. Foto: REUTERS / Robert Pratta / NTB ScanpixVis mer

Fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic vet ikke om han han spiller for Paris Saint-Germain neste sesong.

Svensken erkjenner at han er usikker på hva framtiden vil bringe. Nylig vant han fransk seriegull i sin første sesong i PSG.

- Jeg vet ikke. Jeg var ikke innstilt på å dra til Paris heller før muligheten kom, sa Ibrahimovic under et pressemøte med svenske medier i Paris onsdag.

Stjernespissen benyttet også anledningen til å hylle PSG-trener Carlo Ancelotti. Italieneren er trolig på vei bort fra Paris-klubben til fordel for Real Madrid.

- Jeg håper han ikke drar. Jeg tror han er rett mann for dette prosjektet. Han har gjort det fantastisk bra, slo Ibrahimovic fast.

Det er ikke aktuelt for Ibrahimovic å slutte på det svenske landslaget.

— Jeg fortsetter så lenge jeg er aktiv. Jeg har mål om å bli den mestscorende spilleren på landslaget gjennom tidene. Det gjenstår elleve mål, så jeg håper det lar seg gjøre, sier 31-åringen.

(NTB)