Zlatan vet ikke om han vil ta Guardiola i hånda

- Han har sine problemer, jeg har mine.

IKKE PERLEVENNER: Pep Guardiola og Zlatan Ibrahimovic under Barcelona-trening i desember 2009. Svensken fortalte om det problematiske forholdet til Barca-sjefen i selvbiografien han ga ut i fjor. Foto: Bernat Armangue, AP/NTB Scanpix
IKKE PERLEVENNER: Pep Guardiola og Zlatan Ibrahimovic under Barcelona-trening i desember 2009. Svensken fortalte om det problematiske forholdet til Barca-sjefen i selvbiografien han ga ut i fjor. Foto: Bernat Armangue, AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I kveld møtes Milan og Barcelona for tredje gang denne sesongen. Og nok en gang handler mye om Zlatan Ibrahimovic og møtet med gamlesjefen Pep Guardiola.

Zlatan svarer unnvikende på spørsmål om forholdet med Barcelona-treneren.

- Om Guardiola og jeg fortsatt har problemer med hverandre? Han har sine problemer og jeg har mine. Det som har skjedd har skjedd, svarte Zlatan under gårsdagens pressekonferanse ifølge Expressen.

Og på spørsmål om de kommer til å ta hverandre i hånda i forbindelse med kveldens kvartfinale i Champions League:

- Jeg vet ikke. Det som har vært har vært, i morgen er en annen dag. Dette er uviktig for meg. Vi har andre ting å tenke på begge to.

Ville ikke kommentere Zlatan spilte bare det siste av de to tidligere møtene mellom lagene i gruppespillet, og etter kampen ville ikke Guardiola svare på spørsmål om de hadde hatt spesielt fokus på svensken.

- No words, sa han til Viasats intervjuer da navnet Ibrahimovic ble nevnt - og forlot intervjuet.

Zlatan skrev detaljert om det anstrengte forholdet til Barcelona-treneren da han i fjor ga ut selvbiografien «Jeg er Zlatan». Blant annet om da han i raseri beskyldte Guardiola for ikke å ha baller, og å gjøre i buksa i nærvær av José Mourinho.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer