Zlatan vil ikke spille med Cavani, kobles til City og Chelsea

Edinson Cavani presenteres klokken 16.00.

 ØNSKER SEG BORT:  Zlatan Ibrahimovic var med på sikre PSG seriegull forrige sesong. Om svensken blir værende i Frankrike er uvisst. Foto: AFP Photo / Jean-Sebastien Evrard / NTB Scanpix.
ØNSKER SEG BORT: Zlatan Ibrahimovic var med på sikre PSG seriegull forrige sesong. Om svensken blir værende i Frankrike er uvisst. Foto: AFP Photo / Jean-Sebastien Evrard / NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Edinson Cavani ble i går observert på flyplassen i Paris. Napoli-spissen skal være i Paris for å gjennomføre sin overgang til Paris Saint-Germain.

Nå har den franske mesteren innkalt til pressekonferanse klokken 16.00, melder flere nyhetsbyråer. Der blir etter all sannsynlighet Uruguays landslagsspiller presentert som ny spiller.

Cavani skal koste den franske klubben drøye 500 millioner kroner.

Ankomsten til Napoli-spissen har virkelig satt i gang ryktene om Zlatan Ibrahimovic nok en gang vil skifte beite.

Svensken har spilt i Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona, AC Milan og PSG etter at han forlot Malmö. Han har gjort det til en vane å bli seriemester med sine klubber.

Vil prøve England
Ett land «Ibra» ikke har prøvd seg i er derimot England, og svensken har selv hintet frampå at han ønsker å prøve seg i Premier League.

 I PARIS:  Edison Cavani. Foto: AFP Photo/ Bertrand Guay /NTB Scanpix.
I PARIS: Edison Cavani. Foto: AFP Photo/ Bertrand Guay /NTB Scanpix. Vis mer

Ifølge Daily Star skal Zlatan ikke være fornøyd med at superspissen Cavani nå er på plass i Paris. Svensken skal allerede ha kommet på kant med sin nye sjef Laurent Blanc.

Manchester City og Chelsea nevnes som aktuelle klubber for 31-åringen.

Ikke mange klubber i verden klarer å matche PSGs superlønn til svensken, men både City og Chelsea er to klubber som er kjent for sitt pengeforbruk.