Zlatans agent: - Jeg leverer ham

Sverige er klar for VM. Men blir det med eller uten Zlatan?

TIL VM?: Zlatan, her avbildet under første playoff-kampen mellom Sverige og Italia, har egentlig gitt seg på landslaget. Foto: AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND / NTB scanpix
TIL VM?: Zlatan, her avbildet under første playoff-kampen mellom Sverige og Italia, har egentlig gitt seg på landslaget. Foto: AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sekunder etter at Sverige kvalifiserte seg til VM i stedet for Italia begynte det samme spørsmålet å tikke inn på sosiale medier.

- Kan Zlatan gjøre comeback?

- Om det er opp til meg så kommer jeg til å levere ham personlig, skriver Mino Raiola, Zlatans agent, på en sms til svenske Expressen.

Zlatan selv la ut et bilde på Twitter av det svenske landslaget som feiret med teksten «Vi er Sverige» like etter seieren.

- Kan ikke si nei

- Helt sikker på at du er ferdig på landslaget, Zlatan?, skrev blant annet den norske kontoen til bettingnettstedet Unibet på Twitter.

Heller ikke tidligere i høst ville agenten nekte for et comeback om Sverige kvalifiserte seg til VM.

- Jeg kan ikke si på Zlatans regning at han hadde sagt nei om landslaget ringte, sa Mino Raiola til Expressen tidligere i høst.

Svensk landslagssjef Janne Andersson ble derimot irritert av Zlatan-spørsmålene.

- Det er helt utrolig! Denne spilleren ga seg på landslaget for ett og et halvt år siden, og fortsatt snakker vi om ham. Vi har et lag som har utrettet en bragd i denne kvalifiseringen, så snakk om spillere som har utrette dette, sa Andersson ifølge NTB.

Saken fortsetter under.

- Min tid er over

Forrige uke ble Zlatan spurt om et eventuelt kom i et intervju med italienske Sky Sports.

- Akkurat nå tenker jeg bare på å komme meg tilbake fra skaden min, ikke på Sverige eller VM. Nei, min tid med landslaget er over. Jeg kunne ha gjort mer, og jeg kunne også gjort mindre. Det hadde uansett vært trivelig å se Sverige i VM, sa Zlatan, ifølge Aftonbladet.

Så spørs om svensken ombestemmer seg når Sverige faktisk har kvalifisert seg.

Zlatan skadet seg mot belgiske Anderlecht i Europa League i april.

Kontrakten hans gikk ut med Manchester United i sommer, men i august signerte han et ny ettårskontrakt med djevlene.

Han er forventet å være klar for spill rundt nyttår.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer