MÅLMASKIN: Zlatan Ibrahimovic blir ikke lett å lokke vekk fra PSG, og agenten hans mener det er et fåtall klubber som kan prøve. Her scorer spissen mot Rennes for PSG to for uker siden. Foto: AFP  / DAMIEN MEYER / NTB SCANPIX
MÅLMASKIN: Zlatan Ibrahimovic blir ikke lett å lokke vekk fra PSG, og agenten hans mener det er et fåtall klubber som kan prøve. Her scorer spissen mot Rennes for PSG to for uker siden. Foto: AFP / DAMIEN MEYER / NTB SCANPIXVis mer

Zlatans agent peker ut seks klubber fra tre land

Bare de kan kjøpe PSG-spissen.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic har til de grader slått til i Paris Saint Germain og fransk Ligue 1.

På 28 seriekamper har den svenske 31-åringen scoret 26 mål. Likevel har ryktene begynt å svirre, bare ni måneder ut i treårskontrakten med PSG:

Ønsker Zlatan seg bort fra Paris?

Alt er mulig For ei uke siden meldte flere italienske sportsaviser at svensken har meddelt PSG at han vil forlate klubben.

Nå velger agent Mino Raiola å snakke om spekulasjonene, og han fungerer ikke som en brannslukker når han får følgende spørsmål:

- Er det umulig for Zlatan å bytte klubb?

- I dag, ja. I morgen, kanskje ikke. På overgangsmarkedet er alt mulig. Zlatan trives veldig bra i Paris og lederne er fornøyd med han. Jeg ser ikke hvorfor han skulle dra, men alt kan skje, sier Raioloa til Sky Italia og legger til:

- Det finnes to-tre lag i Italia som kan kjøpe ham. Juventus, Milan eller Inter, ingen flere.

City, Chelsea og Real Madrid Raiole påpeker at Italia er Zlatans andre hjemland, han har spilte åtte sesonger for nettopp de tre nevnte klubbene. Men alt er visst mulig - det er totalt seks lag som ifølge agenten kan passe den svære svensken.

- Vi har også Real Madrid, Chelsea eller City. Det kommer ikke til å bli lett å kjøpe ham fri fra PSG, sier Raiola.

Selv har mannen bak praktmålet mot England i fjor ikke sagt noe som tyder på at han fristes vekk fra Frankrike. Da PSG ble slått ut av Champions League la spissen mest vekt på at Barcelona ikke vant noen av kampene, men gikk videre til semifinalen på bortemål.

- Vi har bevist at laget ikke er en vits, og at vi håper på trofeer snart, sa Zlatan som mente kampene viste kan matche katalanerne.

- Jeg håper vi kommer enda sterkere tilbake. Etter denne kampen har vi gjort oss fortjent til respekt i Europa.

HJERTE I ITALIA: Mino Raiola er Zlatans agent og han mener tre klubber i Serie A kan være aktuelle for stjernespissen. Foto: REUTERS / Albert Gea  / NTB SCANPIX
HJERTE I ITALIA: Mino Raiola er Zlatans agent og han mener tre klubber i Serie A kan være aktuelle for stjernespissen. Foto: REUTERS / Albert Gea / NTB SCANPIX Vis mer