Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatans agent sint på Hamrén

Redd situasjonen blir verre for stjernespilleren.

MANGLER ZLATAN: Sveriges nye landslagssjef Erik Hamrén (t.h.) presenterte sin første landslagsstropp sammen med sin assistent Marcus Allbäck i går. Zlatan Ibrahimovic var ikke med. Foto: Andreas Hillergren / Scanpix
MANGLER ZLATAN: Sveriges nye landslagssjef Erik Hamrén (t.h.) presenterte sin første landslagsstropp sammen med sin assistent Marcus Allbäck i går. Zlatan Ibrahimovic var ikke med. Foto: Andreas Hillergren / Scanpix Vis mer

|||Zlatan Ibrahimovics agent slakter landslagssjef Erik Hamrén fordi han offentliggjorde at Barcelona-stjernen vurderer sin framtid på landslaget.

- Jeg ville håndtert situasjonen på en helt annen måte. Nå er det en fare for at situasjonen forverres, sier Mino Raiola til Aftonbladet.

- Zlatan er skadet, sliten og veldig skuffet over at Sverige ikke kom til VM. Det ville vært naturlig å nøye seg med å si at han står over kampen mot Italia. Senere kunne landslagssjefen reist til Spania for å snakke med ham om framtiden.

Hamrén får kritikk fra mange hold etter at han mandag fortalte at Zlatan vurderer å gi seg på landslaget.

- En spiller med Zlatans posisjon bør få lov til å tenke seg om i fred og ro uten å sette ham under press på denne måten, sier Raiola.

Hamrén er ikke enig.

- For meg handler det om å være ærlig. Jeg kunne sagt at Zlatan ikke kunne spille mot Italia på grunn av skade eller noe slikt, men jeg ble enig med ham om å si det som det er i stedet for å tåkelegge årsaken, sier han.

- Det er ett navn som mangler, og det er Zlatans. Han vet ikke om han ønsker å fortsette på landslaget. Man kan føre en hest til vann, men ikke tvinge den til å drikke. Jeg vil gjerne ha med Zlatan, for han er Sveriges beste fotballspiller, men da må han være motivert, sa Hamrén blant annet da han mandag tok ut sin første landslagstropp.

(NTB)

BARE KLUBB? FC Barcelona-stjernen Zlatan Ibrahimovic vurderer om han skal fortsette å spille for det svenske landslaget. Foto: Manu Fernandez/Scanpix
BARE KLUBB? FC Barcelona-stjernen Zlatan Ibrahimovic vurderer om han skal fortsette å spille for det svenske landslaget. Foto: Manu Fernandez/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media