Fransk media hevder Zlatan er klar for LA Galaxy

Zlatans agent utelukker ikke USA-overgang

Zlatans agent Mino Raiola utelukker ikke en overgang til MLS, men sier at stjernen ikke har noe hastverk med å bestemme seg.

PÅ VEI TIL USA?: Fransk media hevder i dag at Zlatan Ibrahimovic allerede har skrevet under for LA Galaxy. Agent Mino Raiola sier svensken fortsatt ikke har bestemt seg. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS
PÅ VEI TIL USA?: Fransk media hevder i dag at Zlatan Ibrahimovic allerede har skrevet under for LA Galaxy. Agent Mino Raiola sier svensken fortsatt ikke har bestemt seg. Foto: AFP PHOTO / Paul ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske stjernespissen har vært linket til en overgang til LA Galaxy denne vinteren, og franske L’Equipe hevder onsdag at en kontrakt mellom partene allerede er underskrevet. Om vi skal tro Raiola er dette altså ikke tilfelle enda.

- Jeg er avslappet. Han er i god form og har tre eller fire måneder på seg til å bestemme hva han vil gjøre, sier Raiola til italienske Mediaset.

På direkte spørsmål om en overgang til USA, sier agenten at Zlatan kan gå dit om han vil det selv.

Zlatan var også ryktet til USA i sommervinduet, men endte opp med å signere en ny ettårskontrakt med Manchester United. Denne sesongen har han imidlertid bare vært på banen syv ganger for United, etter å ha slitt med en kneskade han først pådro seg i april i fjor.

Mourinho vil ikke stå i veien

På en pressekonferanse mandag understreket United-manager Jose Mourinho at han ikke hadde snakket med svensken om noen overgang, men sa også at klubben ikke ville stå i veien om han ønsket seg bort.

- Zlatan er inne i det siste året av kontrakten sin. Dersom det stemmer at han ønsker seg en fremtid i en annen klubb i et annet land er vi her for å hjelpe, ikke for å gjøre livet hans vanskelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer