Zlatan Ibrahimovic

Zlatans framtid fortsatt uviss. Slik erter han fansen med kryptiske bilder

Svenskens klesmerke har publisert kryptiske bilder i takt med overgangsryktene. Er det tilfeldig eller bare erting fra svensken?

HVA SKJER NÅ? Zlatan Ibrahimovic ble fristilt fra Manchester United i sommer. Nå venter fotballverdenen spent på hva han skal gjøre videre. Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB scanpix
HVA SKJER NÅ? Zlatan Ibrahimovic ble fristilt fra Manchester United i sommer. Nå venter fotballverdenen spent på hva han skal gjøre videre. Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic pådro seg en alvorlig korsbåndsskade i vår. Mye tyder på at han kommer til å være ute i lang tid.

Svensken ble ikke overraskende frigitt fra Manchester United etter sesongen.

Men 35-åringen har bevist at han fortsatt holder et sterkt internasjonalt nivå. Han har tilsynelatende ingen intensjon om å legge opp tross skaden, og er allerede linket til en hel del klubber.

Full forvirring

Zlatan har blitt linket til både amerikanske Los Angeles Galaxy, sin gamle klubb AC Milan og Atletico Madrid i løpet av måneden. Samtidig har hans klesmerke, A-Z, publisert flere kryptiske bilder på Instagram.

For ei uke siden publiserte klesmerket et bilde av Zlatan med teksten «Welcome to Los Angeles». Ser man på kommentarfeltet, tolket mange dette enten som at klesmerket starter opp i Los Angeles, eller at Ibrahimovic var klar for en ny klubb.

Men bare et par dager senere publiserte klesmerket et nytt bilde, denne gangen med «Welcome back to Milano». Det skapte bare større forvirring.

- ??????? skriver en bruker.

- Er det flere enn meg som får blandede signaler her? spør en annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer