HVA SKJER NÅ? Zlatan Ibrahimovic ble fristilt fra Manchester United i sommer. Nå venter fotballverdenen spent på hva han skal gjøre videre. Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB scanpix
HVA SKJER NÅ? Zlatan Ibrahimovic ble fristilt fra Manchester United i sommer. Nå venter fotballverdenen spent på hva han skal gjøre videre. Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB scanpix Vis mer

Zlatan Ibrahimovic

Zlatans framtid fortsatt uviss. Slik erter han fansen med kryptiske bilder

Svenskens klesmerke har publisert kryptiske bilder i takt med overgangsryktene. Er det tilfeldig eller bare erting fra svensken?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic pådro seg en alvorlig korsbåndsskade i vår. Mye tyder på at han kommer til å være ute i lang tid.

Svensken ble ikke overraskende frigitt fra Manchester United etter sesongen.

Men 35-åringen har bevist at han fortsatt holder et sterkt internasjonalt nivå. Han har tilsynelatende ingen intensjon om å legge opp tross skaden, og er allerede linket til en hel del klubber.

Full forvirring

Zlatan har blitt linket til både amerikanske Los Angeles Galaxy, sin gamle klubb AC Milan og Atletico Madrid i løpet av måneden. Samtidig har hans klesmerke, A-Z, publisert flere kryptiske bilder på Instagram.

The journey continues. #azbyzlatan

A post shared by A-Z (@azsportswear) on

For ei uke siden publiserte klesmerket et bilde av Zlatan med teksten «Welcome to Los Angeles». Ser man på kommentarfeltet, tolket mange dette enten som at klesmerket starter opp i Los Angeles, eller at Ibrahimovic var klar for en ny klubb.

Men bare et par dager senere publiserte klesmerket et nytt bilde, denne gangen med «Welcome back to Milano». Det skapte bare større forvirring.

- ??????? skriver en bruker.

- Er det flere enn meg som får blandede signaler her? spør en annen.

Welcome to Madrid

Italienske Tuttosport slo tirsdag stort opp at den spanske storklubben Atletico Madrid også fulgte super-svensken tett. Den spanske avisa AS skriver at Ibrahimovic kan slutte seg til klubben allerede nå, men først bli klar på nyåret - muligens samtidig som han blir spilleklar og Atleticos kjøpsforbud er over.

Da var klesmerket fort ute med et nytt bilde. «Welcome to Madrid».

A post shared by A-Z (@azsportswear) on

Svenske Expressen kaller det et mystisk spill.

«Spørsmålet er om det mest trolige alternativet er at han blir i Manchester United? Og at alle ryktene, bildene og videoene bare har blitt spredt for å forsterke forhandlingssituasjonen?» spør avisa.

Fortsatt er det selvfølgelig en mulighet for at fotballstjernas klesmerke åpner butikker i nevnte byer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer