Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatans hotellregning: 1,3 millioner kroner

- Jeg bør kanskje kjøpe hele hotellet.

PÅ BOLIGJAKT: Zlatan Ibrahimovic har suksess i Paris Saint-Germain, men sliter med å finne bolig i den franske hovedstaden. Foto: AFP PHOTO / PASCAL POCHARD-CASABIANCA
PÅ BOLIGJAKT: Zlatan Ibrahimovic har suksess i Paris Saint-Germain, men sliter med å finne bolig i den franske hovedstaden. Foto: AFP PHOTO / PASCAL POCHARD-CASABIANCA Vis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibramimovic er i ferd med å bli et hit i Paris Saint-Germain og scoret to mål i gårsdagens ligaseier mot Bastia.

Svensken ble klar for den franske klubben i juli - men har slitt med å finne et eget bosted i den franske hovedstaden. Zlatan, samboeren Helena Seger og deres to barn har siden overgangen fra Milan bodd på luksushotellet Le Bristol.

Ifølge svenske Expressen har hotelltilværelsen kostet Paris Saint-Germain over 1 500 000 millioner svenske kroner (1,3 millioner norske) siden han ble klar for klubben.

25 000 per natt
Familien Ibrahimovic har vært på boligjakt de siste ukene, men har fortsatt ikke lykkes. Til franske L'Equipe sier Zlatan at han er lei.

- Vi leter etter en leilighet. Om vi ikke finner noen alternativer kjøper jeg hele hotellet, sier han til avisa.

Hver natt Zlatan tilbringer på Le Bristol koster PSG rundt 25 000 svenske kroner.

Toppscorer
Paris-klubben har 12 poeng etter seks spilte kamper i Ligue 1.

SCORET TO:Zlatan Ibrahimovic scoret to mål i 4-0-seieren mot Bastia i går. Foto: AFP PHOTO / PASCAL POCHARD-CASABIANCA
SCORET TO:Zlatan Ibrahimovic scoret to mål i 4-0-seieren mot Bastia i går. Foto: AFP PHOTO / PASCAL POCHARD-CASABIANCA Vis mer

I går scoret Zlatan 2-0 rett før pause, mens 4-0-scoringen kom i sluttminuttene. Jeremy Menez og Blaise Matuidi scoret de to andre for Paris Saint-Germain. Det betyr at Ibrahimovic har sju mål etter seks serierunder.

- Det er en god kamp, vi spiller stabilt og vinner 4-0, sier Zlatan til Aftonbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media