Zlatans klubblege hasteinnkalt til Sverige

En kamp mot klokka.

 KJEMPER FOR Å BLI KLAR:  Sveriges viktigste spiller vet ikke om han blir klar til morgendagens kamp mot Russland. Foto: NTB Scanpix
KJEMPER FOR Å BLI KLAR: Sveriges viktigste spiller vet ikke om han blir klar til morgendagens kamp mot Russland. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic kjemper mot klokka for å blir klar til Sveriges kamp mot Russland.  Den svenske goalgetteren har slitt med en hælskade den siste tida.

Nå gjør landslagssjef Erik Hamrén et siste grep for å få spissen klar. Zlatans lege i den franske klubben PSG, Eric Rolland,  er hastet til Sverige.

Han skal overvåke Zlatan og sikre at behandlingen superstjerna får det siste døgnet før kampen er tilnærmet perfekt.

- Det føltes riktig å invitere ham. Vi samarbeider, og jeg har også involvert andre i saken, sier den svenske landslagslegen Leif Swärd.

Ser mørkt ut
Den svenske landslagssjefen Erik Hamrén hadde i dag pressekonferanse før morgendagens kamp.

Han innrømmer at kampen nok går uten Zlatan:

- Skal jeg være helt ærlig så ser det ikke bra ut.  Men det blir stadig bedre, så vi tar avgjørelsen i morgen, sier Hamrén ifølge Expressen.

Usikker Hovedpersonen selv er usikker på om han blir frisk nok til å spille morgendagens kamp.

- Jeg spiller ikke hvis det er en risiko for at skaden blir verre. Hadde det vært en VM-finale hadde jeg spilt med ett bein, men så viktig er det ikke nå. Vi har intensivert treningen de siste dagene og hælen kjennes bedre i dag, sier Ibrahimovic til Expressen.

Han fortsetter:
- Det er en uvanlig situasjon. Jeg føler meg nesten som en zombie. Jeg må føle meg hundre prosent for å spille, men Erik (Hamren journ.anm.) må også være med å bestemme.