Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatans leilighet vandalisert: - Judas

I natt ble Zlatan Ibrahimovic' leilighet i Stockholm utsatt for hærverk.

I HARDT VÆR: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Tommy Lindholm/PACIFIC PR/SIPA/Shutterstock
I HARDT VÆR: Zlatan Ibrahimovic. Foto: Tommy Lindholm/PACIFIC PR/SIPA/Shutterstock Vis mer

I går ble en statue av Zlatan Ibrahimovic vandalisert etter at det ble kjent at fotballstjerna har kjøpt seg inn i Stockholm-klubben Hammarby, altså en rival av stjernespissens moderklubb Malmö. Statuen av Ibrahimovic ble reist utenfor Malmös hjemmebane i oktober.

I natt ble Zlatans leilighet midt i Stockholm utsatt for vandalisme.

- Judas, er skrevet på inngangsdøra til tidenes beste svenske fotballspiller.

Det melder Aftonbladet torsdag morgen.

Saken er anmeldt. Den svenske avisa melder videre at leiligheten er under overvåkning av politiet for å forhindre ytterligere hærverk.

Politiet har ingen mistenkte i saken, men vil undersøke om det finnes vitner til hendelsen.

HINT: Hinter Zlatan Ibrahimovic om sin neste arbeidsgiver her? Svensken har lagt ut en video av sitt navn på en Hammarby-drakt på Twitter. Video: Zlatan Ibrahimovic / Twitter. Vis mer

Zlatan-bråk

I går kom nyheten om at Ibrahimovic har kjøpt 25 prosent av aksjene i den rivaliserende klubben Hammarby.

Nærmere bestemt kjøper 38-åringen fra Malmö 50 prosent av AEG Swedens aksjer og dermed omtrent en fjerdedel av Hammarby Fotboll, ettersom AEG opprinnelig eide 47 prosent av klubben.

Det skapte harme hjemme i Zlatans moderklubb Malmö, hvor fotballeventyret til spissen startet, før ferden gikk videre til deriblant Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United.

En underskriftskampanje ble umiddelbart startet for å bli kvitt bronsestatuen i kjølvannet av oppkjøpet av Hammarby. Kort tid seinere ble statusen vandalisert.

Ifølge den Expressen ble et toalettsete festet til statuen i går. Seinere ble en plastpose tredd over hodet på statuen, før den ble utsatt for grovere hærverk på kvelden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media