Zlatans PSG taper terreng i Frankrike

Nytt poengtap i kveld.

JUBLET LITT FOR TIDLIG: Edinson Cavani scoret for PSG, men måtte se at Lyon utliknet like før slutt.Foto: EPA/IAN LANGSDON/NTB Scanpix
JUBLET LITT FOR TIDLIG: Edinson Cavani scoret for PSG, men måtte se at Lyon utliknet like før slutt.Foto: EPA/IAN LANGSDON/NTB ScanpixVis mer

Paris Saint-Germain ga igjen bort poeng da Lyon klarte 1-1 på Parc des Princes i fransk 1. divisjon søndag.

Det er den siste tiden blitt en lei uvane for PSG å rote bort 1-0-ledelser. Forrige helg glapp sesongens første borteseier mot Rennes, mens det i midtuken igjen ble 1-1 borte mot Ajax i mesterligaen.

Heller ikke søndag holdt Edinson Cavanis hodemål etter 20 minutter til tre poeng. Seks minutter før slutt utlignet Samuel Umtiti for Lyon.

- Vi slapp inn et dumt mål, men dette er bare begynnelsen på sesongen, sa PSG-backen Lucas Digne til Canal Plus etter kampen.

Ni poeng er dermed fasiten for PSG etter fem serierunder. Det holder til en femteplass på tabellen for den franske tittelforsvareren.

Zlatan Ibrahimovic var innblandet i noen farligheter for vertene, men den svenske stjernespissen var aldri nær å score mål før mot slutten av kampen.

PSG er fem poeng bak ledertrioen Marseille, Bordeaux og Saint-Étienne. Marseille topper tabellen på målforskjell.

(NTB)