Zlatans råd til United: - La Pogba dra

Zlatan Ibrahimovic ser ingen grunn til at Manchester United skal beholde Paul Pogba.

FÅR RÅD: Zlatan Ibrahimovic råder Manchester United til å selge Paul Pogba, som var hans lagkamerat i to år. Foto: Reuters / Scott Heppell
Livepic / NTB Scanpix
FÅR RÅD: Zlatan Ibrahimovic råder Manchester United til å selge Paul Pogba, som var hans lagkamerat i to år. Foto: Reuters / Scott Heppell Livepic / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ryktene har florert rundt Paul Pogba hele sommeren, og det kan tenkes at det vil fortsette helt til overgangsvinduet stenger i august.

Det begynner å bli en dårlig skjult hemmelighet at franskmannen er åpen for en ny utfordring i en annen klubb. Til stadighet har utenlandske aviser overskrifter som linker Pogba til hovedsakelig Real Madrid, men også til tider hans gamleklubb Juventus.

Men selv om det er hyppige skriverier om at Pogba er på vei bort, så virker det ikke som at en avtale er nært forestående. Han har blitt med Manchester United på treningsleir, og det rapporteres ikke om noen avtale med verken Real Madrid eller Juventus.

Samtidig har Ole Gunnar Solskjær vært noe unnvikende når han får spørsmål om overgangsrykter, og at han heller bruker muligheten til å skryte av profesjonaliteten til spillere som Pogba.

- La ham dra

Nå har nok en stor fotballprofil uttalt seg om saken. Zlatan Ibrahimovic mener at det ikke er vits i å holde på lagets store stjerne.

- Jeg mener at hvis han ikke vil bli, så gir det ingen mening å beholde ham. Bare la ham dra hvis han vil være et annet sted, og hent inn noen som faktisk vil være i klubben, sier Ibrahimovic til BBC.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer