SATTE FART PÅ RYKTENE: Zlatan Ibrahimovic snakket varmt om gamleklubben Malmö i går. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND / NTB Scanpix
SATTE FART PÅ RYKTENE: Zlatan Ibrahimovic snakket varmt om gamleklubben Malmö i går. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND / NTB ScanpixVis mer

Zlatans uttalelse har skapt sjokkspekulasjoner

Her er dagens fotballrykter.

(FourFourTwo): Det virker ikke som det skjer så store ting på overgangsfronten så tett på EM, men i kulissene jobber nok storklubbene med å legge overgangskabalen for sommeren. 

I går skal Atletico Madrid-manager Diego Simeone ha gitt beskjed til ledelsen om at han blir værende i klubben dersom det kommer noen store navn inn portene på Vicente Calderon. Ifølge Daily Star skal et av navnene være Diego Costa, som kom fra nettopp Atlético Madrid. Samme avis skriver at Costa er fornøyd på Stamford Bridge, og at han vil kjempe for plassen under sin nye sjef Antonio Conte.

Det er fortsatt uvisst hvor Zlatan Ibrahimovic ender opp neste sesong, og det spørs om vi får svaret før etter EM i Frankrike. Svensken snakket varmt om hjembyen Malmö før gårsdagens landskamp mot Slovenia, og slikt blir det overskrifter av. The Sun melder at Zlatan kan gjøre en «sensasjonell retur» til sin gamle klubb. Det ryktet tok fyr da Zlatan uttalte følgende: «Jeg elsker Malmö og jeg skulle ønske jeg kunne spille i dag. Unnskyld for det, men jeg kommer, jeg kommer. Bare vent på meg». Zlatan har tidligere uttalt at han ikke vil tilbake til Allsvenskan.

Agent Jorge Mendes er på farten igjen skal vi tro den spanske avisa SuperDeporte, som også blir gjengitt av engelske Daily Express. Denne gangen jobber Mendes med å få Valencia-spiller Andre Gomes til Old Trafford. Gomes har vært linket til Juventus en stund, men etter at José Mourinho tok over Manchester United skal vinden ha snudd.

West Ham ønsker å etablere seg som en toppklubb i Premier League, og da må man tiltrekke seg store navn. I den anledning snakkes det om Milan-spiss Carlos Bacca. Daily Mail hevder The Hammers har lagt inn et bud på rundt 190 millioner norske kroner for 29-åringen. Bacca scoret totalt 24 mål denne sesongen.

Det er mange som venter at Juan Mata lever på lånt tid i Manchester United etter at José Mourinho tok over roret. Det var nærmest en isfront mellom duoen i Chelsea, noe som gjorde at Mata etter en stund dro til Manchester. Ifølge Daily Mail kan Barcelona bli neste stoppested for midtbaneeleganten.

Manchester United har flere ganger vært linket til stortalentet Reece Oxford (17), men West Ham hater tanke på å selge sin juvel, skriver The Times. Klubben ser på Oxford som den beste akademi-spilleren siden Rio Ferdinand, og vi vet jo hvor han endte opp.. United må uansett punge ut om de vil ha underskriften til 17-åringen, som ifølge avisa ikke er helt fornøyd med spilletida denne sesongen.

Andre rykter:

• Roma-forsvarer Kostas Manolas skal være ønsket av Arsenal og Manchester United (Daily Mirror).

• N'Golo Kanté har imponert mange klubber denne sesongen, men sier at han trives i Leicester (The Sun).

• Liverpool-spiss Samed Yesil er nære en overgang til Trabzonspor (Daily Star).

• Alexandre Patos tid på Stamford Bridge virker allerede å være over (Daily Express).

• Liverpool fortsetter forhandlingene med Leicester over Ben Chilwell (Daily Telegraph).

• Southampton vil hente tilbake Arsenal-spiller Calum Chambers på lån (Daily Mirror).

* Dagbladet og FourFourTwo vil følge overgangsmarkedet Premier League-klubbene opererer i tett de neste månedene. De største overgangene i de andre store ligaene vil også bli omtalt. Følg med for de siste oppdateringene på db.no.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Fourfourtwo på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.