Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Zola blir i Chelsea

Chelsea har gjort det klart at Gianfranco Zola blir på Stamford Bridge. - Zola drar ingen steder. Han er Chelseaspiller - og forblir det, sier Chelsea-direktør Colin Hutchison.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steinar Nilsens klubb Napoli har 270 millioner kroner til spillerkjøp etter at en TV-avtale gikk i orden. Den nyopprykkede Serie-A-klubben har Chelsea-spiss Zola på toppen av ønskelista.

- Det har vært mye snakk om Napoli, men vi har ikke fått noe bud. De sløser med tida hvis de legger inn bud for vi ønsker å beholde han, sier Hutchison.

Zola var misfornøyd med at han fikk spille lite under manager Gianluca Vialli forrige sesong.

  • NEIL LENNON har skrevet under en ny fireårskontrakt med Leicester. Celtic har tidligere vært villig til å betale 100 millioner kroner for den nordirske landslagsspilleren. - Nå ønsker jeg å fokusere fullt på den kommende sesongen, sier Lennon.
  • ASHLEY WARD er på vei fra Blackburn til Bradford. For å få råd til å kjøpe Blackburn-spissen er Bradford villig til å selge Lee Mills til Portsmouth. Ward kommer til å koste Bradford 20 millioner kroner.
  • HARRY KEWELL, Mark Viduka og de andre australske landslagsspillerne i Premier League risikerer å miste mange kamper i mars. Australias landslagssjef Frank Farina ønsker å flytte åtte VM-kvalifiseringskamper fra juni til mars på grunn av Confederation Cup som spilles i samme tidsrom.
  • WES BROWN er ennå ikke klar for skadecomeback for Manchester United. - Wes Brown trenger fortsatt ekstra trening og selvtillit for å spille en hel kamp, sier United-manager Alex Ferguson. Brown skulle egentlig ha spilt i treningskampen mot Birkirkara (United vant 5-1), men trakk seg like før avspark.
  • JAAP STAM har fått klarsignal fra det nederlandske fotballforbundet til å spille i Manchester Uniteds åpningskamp mot Newcastle. Stam rekker å tilslutte seg Nederlands treningsleir som starter dagen etter serieåpningen.
  • EMILE HESKEY skrytes opp i skyene av Liverpool-manager Gerard Houllier. - Vi trenger en mann av hans kaliber hvis vi skal vinne noe. Det gleder meg stort at han er her, sier Houllier.
  • BENITO CARBONE debuterer for Bradford mot Fiorentina i kveld. Serie A-klubben har tidligere prøvd å kjøpe Carbone - seinest for et par måneder siden. Carbone ble klar for Bradford i går.
  • LEE WILKIE er på vei til Leeds fra skotske Dundee. Dundee krever 25 millioner kroner for den skotske U21-landslagsmannen.
  • CHRISTIAN PANUCCI kan bli ny lagkamerat med Tore Andre Flo i Chelsea. Gianluca Vialli skal være villig til å betale nærmere 40 millioner for 27 år gamle Panucci. Panucci var tidligere i sommer aktuell for Roma.