Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zola er favoritt til å erstatte Vialli

Chelsea-spiss Gianfranco Zola og trener Graham Rix er storfavoritter til å ta over manageransvaret i Chelsea. Terry Venables, Glenn Hoddle og George Graham er også hete navn. Se lista over bookmaker-favorittene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gianfranco Zola har gjennom sin agent sagt at han ikke er interessert i å ta over som Chelsea-manager. Det hindrer allikevel ikke engelske bookmakere fra å gjøre han til storfavoritt til å etterfølge Gianluca Vialli.

Graham Rix som sammen med assistenttrener Ray Wilkins tar over den midlertidige kontrollen i klubben, er nest høyest på lista over de aktuelle manager-kandidatene.

Joe Kinnear har tidligere hatt stor suksess som manager for Wimbledon, og er rangert som den tredje største favoritten til å ta over etter Vialli.

Tidligere landslagssjef Terry Venables er sammen med Kinnear en av de få kandidatene på lista som ikke har manager-jobb for øyeblikket. Etter et mindre heldig opphold i London-klubben Crystal Palace er Venables ledig på markedet.

Glenn Hoddle var Chelsea-manager fra 1993-1996, men forlot klubben for å overta som engelsk landslagssjef. Hoddle er i dag manager i Southampton.

Tottenham-manager George Graham har hatt en god sesongstart med Tottenham og er også blant bookmaker-kandidatene.

I tillegg til Gianfranco Zola er Frank Rijkaard, Dino Zoff, Johan Cruyff og Ruud Gullit de heteste utenlandske navnene på lista.

Bookmaker-favorittene

2/1 Gianfranco Zola

7/2 Graham Rix

9/2 Joe Kinnear

11/2 Ray Wilkins

13/2 George Graham

12/1 Terry Venables, Frank Rijkaard, Dino Zoff

16/1 Glenn Hoddle

20/1 Johan Cruyff, Kevin Keegan

50/1 Ruud Gullit, John Gregory

Kilde; Sky Sports