Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zola ønsker seg Chelsea-jobb

- En spesiell klubb, mener han.

Den tidligere Chelsea-stjernen Gianfranco Zola sier fredag at han ønsker seg en karriere i trenersystemet i gamleklubben.

Zola er en av de mest populære utlendingene som har spilt i den engelske eliteserien. Mellom 1996 og 2003 scoret han 80 mål for Chelsea, og ble kåret til klubbens beste spiller gjennom tidene.

Nå trener han det italienske U21-laget, men ser ikke bort ifra at han en gang ender opp på Stamford Bridge igjen.

- Om jeg kommer til å komme tilbake til Chelsea? Vi får se, jeg tror det. Men for øyeblikket er det viktig for meg å lære meg så mye som mulig, det er en annen ting å være trener enn å spille, sier Zola.

Italieneren legger ikke skjul på at tiden i Chelsea var høydepunktet i karrieren, og at klubben fortsatt har en spesiell plass i hans hjerte.

- Chelsea var den klubben jeg hadde det best i, og der jeg ble behandlet best. Det er en spesiell klubb. Jeg bryr meg veldig mye om klubben, og når jeg kommer tilbake, vil jeg gjøre noe for den, sier han.

Avram Grant er for tiden manager i Chelsea. Israeleren, som ikke har den store erfaringen, tok over da Jose Mourinho ble kastet etter uavgjortkampen mot Rosenborg i mesterligaen i fjor høst.

Mange ser for seg Zola som en erstatter for Grant, når italieneren har bygget seg opp nok kunnskap.

image: Zola ønsker seg Chelsea-jobb

(NTB)

TILBAKE TIL ENGLAND: Gianfranco Zola, her i aksjon for verdenslaget mot England i fjor, ønsker gjerne å gjøre noe for Chelsea igjen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media