Zola sikret ManU-suksess

Tore André Flo og Gianfranco Zola ble gjenforent på ManU Kings. Resultat: Til topps i Manager 2003.

Jan Alfred Hegg ble vinner av runde 13 i Manager 2003. Med laget ManU Kings plukket 31-åringen fra Ås 105 poeng. Og det i en runde hvor det virkelige ManU gikk på en stjernesmell mot byrival Manchester City. Men for manager Hegg gjorde ikke det så mye:

- United-spillerne er så dyre, forklarer han.

Han hadde flest Sunderland- og Chelsea-spillere på sitt lag denne runden. Chelsea vant 3-0 hjemme mot Birmingham, mens Sunderland slo Tottenham 2-0 på hjemmebane. Hegg hadde særlig fullklaff med spissparet sitt: Chelseas Gianfranco Zola og Sunderlands Tore André Flo.

De to var tidligere lagkamerater i Chelsea. I helga hadde de begge stor suksess. I tillegg til å score hvert sitt mål, ble de begge kåret til banens beste og laget deres tok tre poeng. Zola spilte til en åtter på børsen mens Flo fikk utbetalt en nier.

Hegg har god grunn til å takke Flo og Zola, og innrømmer at det var moro med en rundeseier.

- Jeg har vært med et par år, men jeg har aldri vunnet før, sier han.

I fjor havnet han på cirka 200. plass i sammendraget. Han ligger litt bak det skjemaet denne sesongen. Etter tretten runder har han tatt plass på 356. plass med 986 poeng.

Dag Wollebæks «Sliterne» leder med 1148 poeng.

  • Her kan du sjekke hvordan du ligger an!
  • Fortsatt ikke meldt deg på Manager 2003? Gjør det her!
<B>SUPERDUO:</B> Gianfranco og Tore André Flo scoret mye som spisspar i Chelsea. Nå er Sunderland-spissen forent med italieneren på laget ManU Kings i Manager 2003.