Zola topper West Hams liste

West Ham-direktør imponert.

(Dagbladet.no) Alan Curbishley gikk i forrige uke av som West Ham-manager etter han følte spillere ble solgt mot hans vilje.

West Ham er godt i gang med arbeidet med å få en erstatter på plass og har kortet ned listen til fire sterke kandidater bestående av Michael Laudrup, Gianfranco Zola, Roberto Donadoni og Slaven Bilic.

De to italienerene på listen, Zola og Donadoni, har allerede vært i samtaler med klubbledelsen og ifølge BBC «strålte» italienerne på intervjuet.

- Ut i fra de samtalene vi har hatt til nå var Donadoni og Zola strålende, sier West Ham direktør Mike Lee.

- Vi er imponert over hvor mange søknader vi har fått, og håper å ha en ny manager på plass til møtet med West Bromwitch neste helg. Med Donadoni og Zola, og muligens Laudrup, har vi noen spennende kandidater, sier Mike Lee til BBC.

Ifølge engelske Telegraph topper Zola ønskelisten til West Ham.

Laudrup er outsider

Michael Laudrup har også vært linket til jobben som ny West Ham-manager, men dansken er outsider til stillingen skal vi tro BBC.

FØRSTEVALGET: Chelsea-legenden, Gianfranco Zola, imponerte på jobbintervjuet med West Ham-direktørene og er ifølge engleske aviser favoritten til manager-rollen i West Ham. Foto: SCANPIX
FØRSTEVALGET: Chelsea-legenden, Gianfranco Zola, imponerte på jobbintervjuet med West Ham-direktørene og er ifølge engleske aviser favoritten til manager-rollen i West Ham. Foto: SCANPIX Vis mer

Den tidligere Getafe-manageren  er også aktuell for russiske Spartak Moskva og ifølge Ekstra Bladet er han overrasket over ryktene.

DE TRE ANDRE:</B> Roberto Donadoni, Slaven Bilic og Micael Laudrup er hete alternativer til den ledige stillingen som West Ham manager.