Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zola vil bort fra Flo og Chelsea

Gianfranco Zola vil tilbake til Italia og Napoli, og freser over prislappen Chelsea har satt på ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager Gianluca Vialli trodde han hadde overtalt Zola til å bli minst en sesong til i London. Men det lille ballgeniet holder fast ved at han aller helst vil avslutte karrieren der han på 80-tallet overtok 10-trøya etter Diego Maradona.

Best som 34-åring

Og Zola vil heller ikke at Steinar Nilsens nyopprykkede Serie A-klubb skal betale overpris for en 34-åring.

- Tanken på å reise tilbake til Napoli er fascinerende, og selv om de har kontaktet meg venter jeg fortsatt. De tilbød Chelsea 700 000 pund (9,5 mill. kroner). Seinere har jeg fått vite at Chelsea-direktør Colin Hutchison har krevd tre mill. pund (41 mill.) for meg. Det er altfor mye, sier Zola til The Sun i dag.

Sjøl om Zola fikk starte mot Manchester U - og storspilte - i Charity Shield søndag, tror han veien til en fast plass på laget er lang.

Spisskonkurransen med Tore André Flo, Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjonsson er knallhard. Altfor hard for en som hevder å være i sin beste form noensinne.

- Jeg er bedre nå enn da jeg kom hit for fire år siden. Det er også derfor jeg vil prøve meg i italiensk fotball igjen, sier Zola.

Leboeuf inn på teppet

Zolas ønsker om klubbskifte kommer på et dårlig tidspunkt for manager Vialli. I går fikk han kritikk fra Frankrikes EM-stopper Frank Leboeuf, som etterlyste mer varme og støtte fra sjefen.

Leboeufs utspill i den franske avisa L'Equipe fører til at stopperen må inn på teppet i klubben. Direktør Hutchinson krever at 32-åringen må forklare seg.

- Hvis han har sagt dette er det uprofesjonelt. Men vi har opplevd før at uttalelser som blir oversatt ikke alltid er korrekte. Vi må ha klarhet i det, sier Hutchinson til Reuters.

FYRER LØS: - Jeg er bedre nå enn da jeg kom hit for fire år siden. Det er også derfor jeg vil prøve meg i italiensk fotball igjen, sier Gianfranco Zola.