SUVEREN I LUFTA: Fernando Torres, som spiller med maske etter å ha brukket nesa, scoret to mål mot Rubin Kazan i europaliga-kvartfinalen i kveld. Foto: AP Photo/Alastair Grant
SUVEREN I LUFTA: Fernando Torres, som spiller med maske etter å ha brukket nesa, scoret to mål mot Rubin Kazan i europaliga-kvartfinalen i kveld. Foto: AP Photo/Alastair GrantVis mer

Zorro-Torres dagens mann på Stamford Bridge

Klinte til med to mål mot Rubin.

• Chelsea - Rubin Kazan 3-1 (2-1)

(Dagbladet): Chelsea tok imot russiske Rubin Kazan på Stamford Bridge i europaliga-kvartfinalen i kveld.

Chelsea har et tøft kampprogram i disse dager, men takler det tydeligvis bra. Som om det ikke var nok å sende Premier League-leder Manchester United ut av FA-cupen i helga, tok de et steg på vei til semifinale i europaligaen i kveld.

I sentrum av det hele stod Fernando Torres - Zorro-Torres.

Zorro-Torres Fernando Torres brakk nemlig nesa i forrige måned, og måtte dermed spille med en maske i kveldens kamp. Den gjorde ham mistenkelig lik den fiktive spanjolen Zorro.

Allerede etter seksten minutter skled han inn 1-0-målet. Etter det la Moses på til 2-0, før Rubin reduserte på straffe, og stillingen til pause ble 2-1.

Chelsea ønsket trolig å reise til returkampen i Russland neste uke med en større luke. Dermed blir Torres dagens mann når han overlegent stanger inn 3-1 målet. Det ble også stillingen til slutt.

- Gjør en god jobb Chelsea-trener Rafael Benitez var ikke uventet fornøyd med Torres etter kampen.

- Dette var bra for selvtilliten hans, men jobben han gjør er også skikkelig god. Han trener bra hver dag, så det var bare et spørsmål om tid. Han scoret to i dag, og forhåpentligvis gjør han det samme neste gang, sier han til BBC.

- Kunne vært bedre Benitez fant, til tross for seier, noen ting å pirke på.

TOMÅLSSCORER:Her sklir Torres inn det første av sine to mål. Foto: EPA/TAL COHEN
TOMÅLSSCORER:Her sklir Torres inn det første av sine to mål. Foto: EPA/TAL COHEN Vis mer

- Det kunne ha vært bedre, men jeg kan ikke endre ting nå. Straffen kom billig, men du kan ikke endre på disse avgjørelsene, så du må fortsette og score det tredje målet. Vi gjorde det, men jeg ventet et fjerde mål, sier han ifølge BBC.

Nå ser han mot neste ukes oppgjør.

- Det blir trolig hardere. De kommer til å angripe og angripe, men vi har kvalitet i laget vårt, sier Benitez.

SCORET: Rubin Kazans Natcho reduserte til 2-1 før pause. Det ble imidlertid mager trøst for et 3-1-tap Foto: EPA/TAL COHEN
SCORET: Rubin Kazans Natcho reduserte til 2-1 før pause. Det ble imidlertid mager trøst for et 3-1-tap Foto: EPA/TAL COHEN Vis mer