Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zucca: - Vi må være litt hetere på grøten framover

Har trua etter Danmark-tapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello var tilbake for Norge etter fem år uten VM-spill. NHL-stjernens inntreden var likevel ikke nok til å slå Danmark.

Zuccarello var skuffet over 0-3-tapet, men optimist med tanke på de videre kampene i VM og ikke så opptatt av at sjansene til at en kvartfinale trolig røk.

- Alt kan skje i hockey. Vi har ikke fokus på det nå, bare på at vi skal gjøre en god neste kamp. Så får vi ta det derfra. Vi kan ikke sette oss lange mål, så gode er vi ikke. Det er såpass mange gode lag med her. Det er vel ingen lag som kan gå inn og si at de er sikret kvartfinale, sa Zuccarello til NTB.

Zuccarello spilte sist gang for Norge i Sotsji-OL, men i VM-sammenheng var det i 2010 i Tyskland.

- Det er selvfølgelig kult å spille for Norge igjen, men ikke kult å tape. Det var litt annerledes spillestil enn jeg er vant til, men jeg kom jo inn i det. Med litt større bane blir man litt mer sliten, sa New York Rangers-stjernen.

Danmark var hakket hvassere og bedre foran hvert av målene enn sine norske motstandere. Men Norge burde utnyttet 18 minutter i overtall.

- Jeg synes ikke vi spilte noen dårlig kamp. Vi må være litt hetere på grøten framover, og så må vi gi litt kreditt til keeperen deres.

Sebastian Dahm reddet alle de 44 skuddene Norge fikk på mål.

- Vi skapte bra med sjanser og var med i hele kampen. Det var en kamp vi burde fått mer ut av. Men sånn er det bare, og ikke noe å gjøre med nå. Hadde vi hatt litt stang inn i dag så hadde fått mål, sa Zuccarello, som slo fast at overtallsspillet ikke var godt nok.

(NTB)

HAR TRUA: Mats Zuccarello Aasen. Foto: NTB ScanpixFoto: Berit Roald / NTB scanpix
HAR TRUA: Mats Zuccarello Aasen. Foto: NTB Scanpix Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart