Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zucca-assist i Rangers-tap

Poeng til ingen nytte på hjemmebane.

FIKK ASSIST: Mats Zuccarello Aasen fikk assist - men det hjalp ikke til seier mot Edmonton Oilers på hjemmebane. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
FIKK ASSIST: Mats Zuccarello Aasen fikk assist - men det hjalp ikke til seier mot Edmonton Oilers på hjemmebane. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello Aasen hadde én målgivende pasning, men måtte se at New York Rangers tapte 1-2 for Edmonton Oilers i Madison Square Garden torsdag kveld.

Gjestene fra Edmonton tok en tidlig ledelse i den første perioden ved Ryan Smyth. Zuccarello var på isen ved baklengsmålet, men bidro til at det ble balanse i regnskapet med en assist da Derick Brassard sørget for utligning til 1-1 22 sekunder ut i midtperioden.

Edmonton tapte skuddstatistikken 31-36, men var det eneste laget som klarte å få hull på byllen i den siste perioden, da Neil Yakupov hamret inn vinnermålet halvannet minutt før full tid.

Nær scoring Zuccarello var imidlertid svært nær å sikre spilleforlengning da han satte fart på venstresiden med Brassard stormende ved siden av, og fyrte av et skudd med 53 sekunder igjen på klokka. Skuddet gikk til nordmannens ergrelse ikke i mål, men traff isteden Edmonton-målvakt Ben Scrivens i skulderen.

Zuccarello var på isen i 15 minutter og 27 sekunder og endte opp med 0 i pluss-/minusstatistikken.

Med torsdagens målgivende pasning rykket nordmannen opp i tet på Rangers' poengstatistikk med 42 poeng på 57 spilte kamper denne sesongen. Zuccarello har 15 mål og 27 målgivende pasninger.

Fem strake Tapet kom etter fire strake seirer for Zuccas klubb. Nordmannen er en av Rangers' heiteste, med sju poeng på de siste fem kampene. Zuccas poengrekke på fem kamper er den lengste i 26-åringens NHL-karriere.

Etter fredagens oppgjør mot Pittsburgh Penguins i Pittsburgh venter OL-pause for Zuccarello og svært mange NHL-stjerner.

Torsdagens kamp var for øvrig New York Rangers' grunnspillkamp nummer 6000.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!