Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mats Zuccarello til Dallas Stars

Zucca bekrefter: Bytter klubb

Mats Zuccarello er ferdig i New York Rangers etter ni sesonger i NHL-klubben.

BYTTER KLUBB: Mats Zuccarello går fra New York Rangers til Dallas Stars. Foto: KOSTAS LYMPEROPOULOS/CSM/REX/SHUTTERSTOCK
BYTTER KLUBB: Mats Zuccarello går fra New York Rangers til Dallas Stars. Foto: KOSTAS LYMPEROPOULOS/CSM/REX/SHUTTERSTOCK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Zuccarello går fra den amerikanske hockeyklubben New York Rangers til Dallas Stars i Texas, melder TSN. Klubbyttet er også omtalt på nettsidene til den amerikanske hockeyligaen (NHL).

Søndag bekrefter Zuccarello selv overgangen på sin Facebook-side.

- Det har vært ni fantastiske år! New York, du har gitt meg så mye. Det har vært en ære. Nå ser jeg fram til å fortsette karrieren i Dallas og skape nye minner! Men New York vil alltid være i mitt hjerte, skriver «Zucca».

Den norske stjernespilleren har spilt hele sin NHL-karriere så langt i Rangers. Han står bokført med 509 kamper og 113 mål. Ifølge TSN får Dallas Zuccarello i bytte mot at Rangers får to valg i NHL-draftene i 2019 og 2020.

31-åringen, som har hatt stor suksess i Rangers, ble sett på som en av de største forhandlingsbrikkene før overgangsvinduet i NHL stenger mandag, skriver Yahoo.

- Dallas Stars ligger i skrivende stund på sluttspillplass i den vestre avdelingen, men det er med knapp margin. Jobben til Stars-manager Jim Nill avhenger trolig av at klubben kvalifiserer seg for sluttspill, skriver det norske hockeynettstedet Nitten.no som forklaring på hvorfor klubben ønsket å sikre seg nordmannen.

Zuccarello spilte ikke lørdagens Rangers-kamp, men takket støtteapparatet i klubben. Han ville ikke gi noen kommentar til VG, som var til stede etter kampen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!