KUNNE FEIRE: Mats Zuccarello scoret to av Rangers mål i seieren over Florida Panthers natt til onsdag. Foto: NTB Scanpix
KUNNE FEIRE: Mats Zuccarello scoret to av Rangers mål i seieren over Florida Panthers natt til onsdag. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mats Zuccarello

Zucca-dobbel da Rangers endelig vant

Mats Zuccarello sto bak to av målene da New York Rangers vant 5–2 mot Florida Panthers i NHL tirsdag.

Etter åtte kamper hadde ikke Rangers vunnet i ordinær tid. Men i sesongens niende kamp ble forbannelsen brutt da New York-laget tok imot Panthers i Madison Square Garden.

Også nordmannens måltørke etter åtte målløse kamper er over. Han sto foran kampen med seks assist.

- Det var stort. Vi hadde en dårlig første periode, men å få et mål i undertall ga et enormt løft for laget, sa Zuccarello til NHLs hjemmeside som forklaring på omvandlingen.

Kampens første mål ble satt av Florida Panthers-spilleren Vincent Trocheck i første periode. Men i neste periode ble kampen forvandlet til en målfest for hjemmelaget.

Tre minutter etter første pause sørget Mika Zibanejad for Rangers' første scoring i New York-arenaen. Elleve minutter ut i perioden kom Zibanejad med en assist til Zuccarello, som sørget for hjemmelagets andre mål. Ikke mindre enn fem minutter senere kom Zibanejad med nok en nettkjenning og sørget for Rangers tredje mål i kampen. Stillingen var da 3–1.

Under et og et halvt minutt ut i tredje og siste periode sørget Zuccarello for nok et mål, og dermed var stillingen plutselig 4–1 til Rangers. Zuccas scoringer i kampen er de eneste i ordinær spilletid så langt i sesongen.

Mike Hoffmann scoret drøye ti minutter ut i tredje periode for Panthers, før Rangers-spilleren Kevin Hayes signerte hjemmelagets femte og siste scoring ett minutt før periodeslutt.

Zuccarello fikk 19 minutter og 46 sekunder på isen.

Rangers' to tidligere seire i sesongen har kommet etter forlengning eller på straffer. Slikt blir det ikke mye poeng av.

Nordmannen og Chicago Blackhawks-spilleren Andreas Martinsen ble vraket fra kampen laget hans spilte mot Anaheim Ducks tirsdag kveld. Martinsen har den siste tiden slitt med en ryggskade.