SCORET IGJEN: Norske Mats Zuccarello sto for ett av målene da New York Rangers slo Buffalo Sabres 3-1 i Buffalo natt til lørdag. Foto: Timothy T. Ludwig-USA TODAY Sports/NTB Scanpix
SCORET IGJEN: Norske Mats Zuccarello sto for ett av målene da New York Rangers slo Buffalo Sabres 3-1 i Buffalo natt til lørdag. Foto: Timothy T. Ludwig-USA TODAY Sports/NTB ScanpixVis mer

Zucca fortsetter storspillet: Scoret i natt

Slo Sabres 3-1.

Norske Mats Zuccarello sto for ett av målene da New York Rangers slo Buffalo Sabres 3-1 i Buffalo natt til lørdag.

Det begynte dårlig for Rangers da målvakt Mackenzie Skapski slapp inn mål etter å ha vært på banen i bare 14 sekunder - i det som i tillegg var hans NHL-debut.

- Det var tøft. Å være bortelaget, og så scorer de etter 14 sekunder, det er ikke den starten du vil ha. Men jeg kom tilbake og var gull resten av kampen, sa Skapski etter kampen ifølge Rangers' egen hjemmeside.

Etter den dårlige starten ordnet det seg raskt for bortelaget. I det sjette minutt utlignet Carl Hagelin. I andre periode satte Rick Nash inn Rangers' mål nummer to, før Zuccarello før perioden var over sørget for 3-1. I tredje periode hadde Sabres flest skudd, men perioden gikk målløs hen.

Målvakt Skapski hadde 24 redninger i løpet av kampen, og den uheldige starten var dermed glemt. Rangers møter Columbus Blue Jackets søndag, en kamp som er starten på en rekke hjemmekamper.

(NTB)