Mats Zuccarello gjør skadecomeback

Zucca gjør trolig skadecomeback i helga

Dallas Stars håper at Mats Zuccarello rekker å få en kamp før sluttspillet, men neppe før helgen. Klubben er kun ett poeng unna Stanley Cup-sluttspillet.

SKADECOMEBACK: Mats Zuccarello gjør trolig comeback etter skaden til helga. Foto: MIKE WULF/CSM/REX/SHUTTERSTOCK
SKADECOMEBACK: Mats Zuccarello gjør trolig comeback etter skaden til helga. Foto: MIKE WULF/CSM/REX/SHUTTERSTOCK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dallas Stars forventer ikke at noen av deres skadde spillere er tilbake i tirsdagens oppgjør mot Philadelphia Flyers, men det var lysning hos flere av spillerne under den siste treningen. Blant annet for Zuccarello som før helgen også måtte sy noen sting etter å ha kollidert med en medspiller under trening.

Mats Zuccarello spilte under treningen i rekke med Joel L'Esperance og Brett Ritchie.

Nordmannen har vært ute med et armbrudd etter at han måtte forlate isen i Dallas-debuten 24. februar. Han var med og trente for fullt mandag, men han er ennå ikke klarert for spill. Nå er det mulig at han blir klar til helgens avsluttende kamper.

- Han blir vurdert fra dag til dag. Vi håper at han er tilbake til helgen, sa Dalls-treneren Jim Montgomery til klubbens nettside.

Dallas møter Chicago Blackhawks borte fredag, mens grunnspillet avsluttes hjemme mot Minnesota Wild lørdag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer