Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zucca klarte ikke sette ny personlig poengrekord

Da Rangers igjen mislyktes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Buffalo Sabres slo New York Rangers 4-3 i Madison Square Garden lørdag, og Rangers mislyktes igjen med å kvittere ut sluttspillbilletten.

Også for Mats Zuccarello personlig var det en tapt mulighet. Han klarte ikke å sette ny personlig poengrekord i NHL.

Hittil i sesongen har Zuccarello 58 poeng for scoringer og assists, og lørdag hadde han sjansen til å slå sin egen rekord på 59 poeng i løpet av én sesong. Men det ble verken mål eller målgivende pasning på Zucca denne gangen, og rekorden står dermed - inntil videre.

Som i kampen mot Carolina Hurricanes torsdag ville Rangers med seier sikret sluttspillbilletten, men for annen gang på rad ble det i stedet 3-4-tap. Neste sjanse kommer mot Columbus Blue Jackets mandag.

Felt av dårlig start Det var Sabres som åpnet scoringsballet i Madison Square Garden lørdag. Klokken hadde så vidt passert ti minutter i første periode da Ryan O'Reilly satte inn 1-0 for gjestene. Snaut tre minutter senere doblet samme mann.

Etter pausen gikk det mindre enn ett minutt før Zemgus Girgensons la på til 3-0, og tross tre reduseringer kom Rangers aldri nærmere enn ett mål bak.

Kevin Hayes (1-3), J.T. Miller (2-4) og Derek Stepan (3-4) scoret for Rangers, som vant skuddstatistikken 36-24.

- Det er døvt å tape, men vi slipper inn for enkle mål og scorer ikke på sjansene våre, så da fortjener vi ikke å vinne, oppsummerte Zuccarello overfor Nettavisen.

- Vi gjør det for vanskelig for oss selv. Vi må spille enklere. Noen ganger spretter ikke pucken vår vei, og det har den ikke gjort de to siste kampene.

Det ble 19.34 minutter på isen og ett skudd på mål fra Zuccarello, men altså ingen scoring og ingen poeng denne gangen.

Penguins til sluttspill Da Rangers feilet igjen, ble Pittsburgh Penguins annet lag som har sikret sluttspillplass i Eastern Conference. Matthew Murray holdt nullen for første gang, og Oskar Sundqvist scoret sitt første NHL-mål da New York Islanders ble slått 5-0.

Også for Sidney Crosby ble det en merkedag, med hans 600. assist.

Lindy Ruff ble femte trener med 700 NHL-seirer da hans Dallas Stars slo Los Angeles Kings 3-2, mens Brandon Saad noterte sitt første hattrick da Columbus Blue Jackets slo Carolina Hurricanes 5-1.

Inntil lørdag var Presidents Cup-vinner Washington Capitals eneste sluttspillklare lag i øst, mens sju av åtte sluttspillplasser er booket i vest.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram