BORTETAP: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte 2-3 mot Ottawa Senators onsdag. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM
BORTETAP: Mats Zuccarello og New York Rangers tapte 2-3 mot Ottawa Senators onsdag. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSMVis mer

Mats Zuccarello

Zucca med assist i bortetap

New York Rangers røk på et 2-3-tap borte mot Ottawa Senators onsdag. Mats Zuccarello noterte seg for en assist.

Det var hjemmelaget som fikk den beste starten i den canadiske hovedstaden. Etter fire minutters spill sørget Bobby Ryan for 1-0 til Senators.

Noen få minutter ut i andre periode fikk Mats Zuccarello og Michael Grabner det til å se lett ut da norske Zucca sendte pucken på tvers til Grabner, som utlignet for Rangers. Men gjestene fra New York lå bare likt med vertene i drøyt ti minutter før Senators igjen gikk i ledelsen etter en scoring fra Coby Ceci.

Tredje periode var så vidt i gang før Zack Smith økte til 3-1. Scoringen ble registrert skarve åtte sekunder ut i perioden. Pavel Butsjnevitsj reduserte for Rangers etter snaut fem minutter, men laget fra New York klarte ikke å ta igjen Ottawa, og kampen endte dermed 3-2 til vertene.

- Det er ingen tvil om at målet tidlig i tredje periode ødela mye for oss. Vi kjenner dette laget og hvordan de forsvarer seg, men likevel ga vi bort en tidlig scoring i både første og tredje periode.

Zuccarello var på isen i totalt 19.21 minutter. I tillegg til den ene assisten hadde han tre skudd på mål. Nordmannen står med 25 målpoeng (7 mål, 18 assist) etter 31 spilte kamper.

New York Rangers' neste kamp er hjemme mot Los Angeles Kings fredag.

(NTB)