Zucca med mål og assist i Rangers-tap

Klarte ikke å forhindre 4-5-tap.

MÅL OG ASSIST: Mats Zuccarello spilte i en ny rekke og noterte både mål og assist, men New York Rangers tapte 4-5 for Toronto Maple Leafs i NHL lørdag. Her med lagkamerat Derek Stephan. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Fred Gunn
MÅL OG ASSIST: Mats Zuccarello spilte i en ny rekke og noterte både mål og assist, men New York Rangers tapte 4-5 for Toronto Maple Leafs i NHL lørdag. Her med lagkamerat Derek Stephan. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Fred Gunn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello spilte i en ny rekke og noterte både mål og assist, men New York Rangers tapte 4-5 for Toronto Maple Leafs i NHL lørdag.

Derek Stepan sesongdebuterte for Rangers seks uker etter at han brakk beinet under sesongoppkjøringen. Trener Alain Vigneault satte ham opp som senter i rekke med Zuccarello og Chris Kreider.

- Stepan og Kreider har god kjemi, og Zucca bør passe godt inn i den rekken, sa Vigneault til Rangers' nettsted før kampen.

Så tok det bare 53 sekunder før Rangers var i ledelse. Kreider scoret med assist fra Kevin Klein og Zuccarello.

Rotet Hjemmelaget utlignet i spill fem mot tre mens Conor Allen og Carl Hagelin satt utvist for Rangers. Deretter tok Toronto ledelsen i undertall da Zuccarello rotet bort pucken og Peter Holland scoret. Richard Panik økte til 3-1 i slutten av 1. periode, men Zuccarello skapte nytt håp da han reduserte 40 sekunder før første pause. Kreider og Stepan hadde assist.

- Vi burde vunnet i dag, men vi er ikke bra nok defensivt. Selvfølgelig er det alltid all right å gjøre mål, men det blir jo en demper på det når vi ikke vinner, sa Zuccarello til Nettavisen etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer