SEIER MOT JETS: Mats Zuccarello scoret sitt 15. mål for sesongen i natt. Foto: AP Photo / The Canadian Press, John Wood / NTB Scanpix
SEIER MOT JETS: Mats Zuccarello scoret sitt 15. mål for sesongen i natt. Foto: AP Photo / The Canadian Press, John Wood / NTB ScanpixVis mer

Zucca med sitt 15. mål for sesongen

NY Rangers slo Jets.

Mats Zuccarello scoret sitt 15. mål for sesongen, og New York Rangers slo tilbake etter to strake tap da Winnipeg Jets ble slått 3-2 tirsdag kveld.

Seieren var den første etter to tap på rad etter at klubben sikret seg en plass i NHL-sluttspillet.

Nordmannen utlignet til 1-1 da han satte inn en retur bak vertenes Ondrej Pavelec halvveis ut i den første perioden.

Derick Brassard utlignet til 2-2 med et knallhardt skudd i krysset i overtallsspill vel ti minutter ut den andre perioden.

Snaue fire minutter før full tid fant Chris Kreider veien til nettmaskene med et backhandskudd og sikret dermed seieren for New York-laget.

- Jeg fikk en strålende pasning og da ble egentlig jobben min enkel, sa Kreider etter kampen.

Lundqvist imponerte Matchvinneren mener samtidig at laget fortsatt har en del å gå på.

- Vi er glade for å vinne, men vi ønsker å spille enda bedre ishockey. Det skal vi fokusere på i tiden som kommer, og løfte oss enda et hakk, sa han.

Rangers-keeper Henrik Lundqvist gjorde sin andre kamp etter skadecomebacket og noterte 32 redninger. Dermed beviste svensken at han er på god vei tilbake etter den skumle skaden i halsen som plasserte han på sidelinjen i ukesvis.

- Dette føles bra av flere grunner. For laget var det godt å slå tilbake etter et par tap, og for meg var det også godt å gjøre en god kamp og å vinne, sa han til klubbens nettsider.

Zucca i form Mats Zuccarello har kommet opp i 40 målpoeng i grunnspillet denne sesongen. Nordmannen står nå bokført med tre mål på sine fem siste kamper og åtte målpoeng på de siste sju kampene.

Rangers ligger fortsatt helt oppe blant de beste NHL-klubbene, og leder Metropolitan-divisjonen med 103 poeng.

Neste kamp for Zuccarello og Rangers er på borteis mot Minnesota Wild på torsdag. Lørdag er det hjemmekamp mot New Jersey Devils.

(NTB)