Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zucca misset på straffeslag i Rangers-tap

Mot Vancouver Canucks.

MISSET: New York Rangers fikk det ikke til på glattisen på hjemmebane mot Vancouver Canucks torsdag kveld og tapte 4-5. Mats Zuccarello misset sitt straffeslag. Foto: Adam Hunger-USA TODAY Sports
MISSET: New York Rangers fikk det ikke til på glattisen på hjemmebane mot Vancouver Canucks torsdag kveld og tapte 4-5. Mats Zuccarello misset sitt straffeslag. Foto: Adam Hunger-USA TODAY Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York Rangers fikk det ikke til på glattisen på hjemmebane mot Vancouver Canucks torsdag kveld og tapte 4-5. Mats Zuccarello misset sitt straffeslag.

Zuccarello fikk 18 minutter og 22 sekunder på isen, men klarte ikke å score. Han fikk imidlertid en assist og står nå med åtte målpoeng på de ti siste kampene. Det er solid.

Derek Stepan sendte Rangers tidlig i ledelsen med kampens første scoring litt over elleve minutter inn i første periode i Madison Square Garden. Mindre enn to minutter inn i midtperioden utlignet imidlertid Canucks ved Shawn Matthias.

Rick Nash gjenerobret ledelsen for Rangers midtveis på pasning fra Zuccarello, men nok en gang utlignet canadierne. Bo Horvat var sistemann på pucken etter at danske Jannik Hansen produserte sin andre målgivende pasning i kampen.

- Kjipt I tredje og siste periode gjentok situasjonen seg: Rangers tok ledelsen, men Canucks utlignet til 3-3 etter fem minutter. Bare sekunder etterpå fyrte Rangers-spiller Carl Hagelin inn 4-3. Da luktet det hjemmeseier i New York.

Gjestene kom imidlertid tilbake igjen. To minutter før full tid utlignet svenske Henrik Sedin for Canucks. Dermed gikk kampen til forlengning, der ingen av lagene maktet å score.

På straffeslagene som fulgte kom Mats Zuccarello i fokus. Nordmannen fikk sjansen først for hjemmelaget, men måtte se gjestenes keeper Ryan Miller avverge forsøket. Også Derek Stepan bommet for Rangers, og dermed kunne ble det 5-4-tap.

- Vi spiller en helt ok kamp. Ikke alt for bra spill av oss. De spilte bra. Kjipt å tape på straffer, og selvfølgelig bomme selv, men sånt skjer. Det er ny match i morgen, sa Zuccarello til Nettavisen etter kampen.

Skuffet trener Rangers-trener Alain Vigneault var ikke spesielt fornøyd med spillerne sine.

- Et knippe av spillerne deres løftet nivået sitt. Vi hadde mange spillere som spilte helt ålreit, men det var ikke nok til å vinne, sa den tidligere Canucks-treneren.

Tapet for gamleklubben var hans første på fire forsøk som Rangers-sjef.

Canucks-keeper Ryan Miller pustet ekstra lettet ut etter kampen. Han trodde kampen var tapt da han slapp inn to mål på bare 21 sekunder i sluttperioden.

- Jeg synes vi ble bedre og bedre som lag utover i kampen, men jeg sviktet de andre. De skal ikke score på det målet av St. Louis, sa han.

(NTB)

Hele Norges coronakart