I TOTTENE PÅ HVERANDRE:Colorado Avalanches Cody McLeod (55) og New York Rangers' Tanner Glass (15) forsøker å løse sine uoverensstemmelser under nattens kamp. Kampen endte 1-2 til Avalanche. Foto: AP Photo/Frank Franklin II
I TOTTENE PÅ HVERANDRE:Colorado Avalanches Cody McLeod (55) og New York Rangers' Tanner Glass (15) forsøker å løse sine uoverensstemmelser under nattens kamp. Kampen endte 1-2 til Avalanche. Foto: AP Photo/Frank Franklin IIVis mer

Zucca og co. gikk på en smell mot Avalanche

Hadde ikke dagen.

Mats Zuccarello og New York Rangers hadde ikke dagen da de møtte Colorado Avalanche på hjemmebane torsdag. Kampen endte 2-1 til gjestene.

På forhånd hadde mange gledet seg til et norsk oppgjør mellom Zuccarello og Andreas Martinsen, som de siste ukene har spilt for Colorado-laget, men Martinsen ble vraket fra troppen like før kampen.

Zuccarello gikk poengløs i garderoben etter kampen, hvor han var på isen i 21 minutter og 31 sekunder.

Avalanche fikk begge sine mål i løpet av drøye fire minutter i andre periode, det første av Chris Wagner 13 minutter ut i perioden, og det andre ved Matt Duchene kort etter.

Kampen ble vekket til liv i det siste spilleminuttet, da Oscar Lindberg satte pucken i mål for Rangers 50 sekunder før slutt. På dette tidspunktet var Rangers også i overtall på isen, men det holdt likevel ikke, og kampen endte 1-2.

Zuccarello uttrykte i forkant av kampen skuffelse over at han ikke fikk møte sin norske kollega Martinsen på isen.

- Det er kjipt. Jeg hadde sett fram til denne matchen, det hadde vært kult å møte ham. Men slik er det, skrev «Zucca» i en SMS til NTB.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram