Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zucca og co. gikk på en smell mot Avalanche

Hadde ikke dagen.

I TOTTENE PÅ HVERANDRE:Colorado Avalanches Cody McLeod (55) og New York Rangers' Tanner Glass (15) forsøker å løse sine uoverensstemmelser under nattens kamp. Kampen endte 1-2 til Avalanche. Foto: AP Photo/Frank Franklin II
I TOTTENE PÅ HVERANDRE:Colorado Avalanches Cody McLeod (55) og New York Rangers' Tanner Glass (15) forsøker å løse sine uoverensstemmelser under nattens kamp. Kampen endte 1-2 til Avalanche. Foto: AP Photo/Frank Franklin II Vis mer

Mats Zuccarello og New York Rangers hadde ikke dagen da de møtte Colorado Avalanche på hjemmebane torsdag. Kampen endte 2-1 til gjestene.

På forhånd hadde mange gledet seg til et norsk oppgjør mellom Zuccarello og Andreas Martinsen, som de siste ukene har spilt for Colorado-laget, men Martinsen ble vraket fra troppen like før kampen.

Zuccarello gikk poengløs i garderoben etter kampen, hvor han var på isen i 21 minutter og 31 sekunder.

Avalanche fikk begge sine mål i løpet av drøye fire minutter i andre periode, det første av Chris Wagner 13 minutter ut i perioden, og det andre ved Matt Duchene kort etter.

Kampen ble vekket til liv i det siste spilleminuttet, da Oscar Lindberg satte pucken i mål for Rangers 50 sekunder før slutt. På dette tidspunktet var Rangers også i overtall på isen, men det holdt likevel ikke, og kampen endte 1-2.

Zuccarello uttrykte i forkant av kampen skuffelse over at han ikke fikk møte sin norske kollega Martinsen på isen.

- Det er kjipt. Jeg hadde sett fram til denne matchen, det hadde vært kult å møte ham. Men slik er det, skrev «Zucca» i en SMS til NTB.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media