Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

New York Rangers-tap i NHL:

Zucca og Rangers i trøbbel etter nytt tap

Røk mot Flyers.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Håpet om NHL-sluttspill svinner for Mats Zuccarello og New York Rangers etter nok et tap. Andreas Martinsen og Chicago Blackhawks tapte også torsdag.

For Rangers endte det med et 3-4-tap mot Philadelphia Flyers, mens Blackhawks tapte 2-5 på hjemmebane mot Vancouver Canucks.

Det var Andreas Martinsens andre kamp i Blackhawks-trøya, etter at han ble flyttet opp fra farmerlaget Rockford IceHogs tidligere i uka. Han fikk ti minutter på isen, og bidro med to skudd på mål.

Blackhawks er så godt som ute av kampen om sluttspill, med 69 poeng – og 18 poeng opp til LA Kings på den nederste «wild card»-plassen i Western Conference.

Etter torsdagens runde henger drømmen om NHL-sluttspill også i en enda tynnere tråd for Rangers og Mats Zuccarello.

Med åtte kamper igjen av sesongen har laget bare tatt 72 poeng, og det er ti poeng opp til New Jersey Devils, som har den siste «wild card»-plassen i Eastern Conference. Det ligger dermed an til å bli første sesong hvor New York Rangers ikke når et NHL-sluttspill med Mats Zuccarello på laget.

I torsdagens kamp i Philadelphia, var Zuccarello på isen i nærmere 19 minutter og bidro med fire skudd på mål. Ingen av dem gikk imidlertid i nettet, og innsatsen var ikke nok til å redde Rangers fra tap.

Travis Konecny scoret to mål for hjemmelaget i løpet av kampen, mens svenske Jesper Fast satte inn to mål for Rangers. For øvrig scoret Travis Konecny, Jakub Vorácek og Oskar Lindblom for Flyers, mens Mika Zibanejad hadde en scoring for Rangers.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!