New York Rangers-tap i NHL:

Zucca og Rangers i trøbbel etter nytt tap

Røk mot Flyers.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Håpet om NHL-sluttspill svinner for Mats Zuccarello og New York Rangers etter nok et tap. Andreas Martinsen og Chicago Blackhawks tapte også torsdag.

For Rangers endte det med et 3-4-tap mot Philadelphia Flyers, mens Blackhawks tapte 2-5 på hjemmebane mot Vancouver Canucks.

Det var Andreas Martinsens andre kamp i Blackhawks-trøya, etter at han ble flyttet opp fra farmerlaget Rockford IceHogs tidligere i uka. Han fikk ti minutter på isen, og bidro med to skudd på mål.

Blackhawks er så godt som ute av kampen om sluttspill, med 69 poeng – og 18 poeng opp til LA Kings på den nederste «wild card»-plassen i Western Conference.

Etter torsdagens runde henger drømmen om NHL-sluttspill også i en enda tynnere tråd for Rangers og Mats Zuccarello.

Med åtte kamper igjen av sesongen har laget bare tatt 72 poeng, og det er ti poeng opp til New Jersey Devils, som har den siste «wild card»-plassen i Eastern Conference. Det ligger dermed an til å bli første sesong hvor New York Rangers ikke når et NHL-sluttspill med Mats Zuccarello på laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer