Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zucca og Rangers tapte etter svakt undertallsspill

3-5-tap mot Chicago Blackhawks.

New York Rangers var det beste laget da Chicago Blackhawks gjestet Madison Square Garden, men svakt undertallsspill sørget for 3-5-tap.

Rangers vant 34-20 i skuddstatistikken og var det beste laget i egen storstue onsdag. Tre innslupne mål i undertall gjorde likevel kvelden tung mot de regjerende NHL-mesterne.

- Vi skjøt mer enn dem og vi hadde flere sjanser, men dessverre gjorde vi tre svake spill i undertall som endte opp med scoring imot, sa Rangers-trener Alain Vigneault etter kampen.

Mats Zuccarello fikk drøyt 17 minutter på isen, men maktet ikke notere seg for målpoeng.

Hattrick Blackhawks' Andrew Desjardins var eneste målscorer i første periode. I annen periode la Artem Panarin på til 2-0, før Kevin Hayes reduserte til 1-2.

I den siste periode gikk Rangers opp i ledelsen før tre minutter var spilt etter scoringer av Derick Brassard og Dan Boyle. Midtveis i perioden scoret Andrew Shaw 3-3-målet.

Dessverre for vertene var ikke Panarin ferdig for kvelden. Den 24 år gamle russeren scoret to mål i løpet av kampens siste tre minutter og sørget for 5-3-seier for gjestene. Det siste målet kom da Rangers tok ut målvakten.

Undertall Rangers-målvakt Henrik Lundqvist var er ikke i tvil om hva som var forskjellen på lagene onsdag.

- Forskjellen var deres overtallsspill. Vårt overtallsspill var bra, men deres var veldig bra. Vi må bli bedre. Når det gjelder å spille i undertall, handler det om detaljer. Og at jeg henter fram den ekstra redningen, sa Lundqvist.

Tapet var kun Rangers andre på de sju siste kampene. De beholder annenplassen i Metropolitan Division, 16 poeng bak den suveren NHL-lederen Washington Capitals. Samlet i øst ligger Zucca og co. som nummer tre.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram