USTOPPELIGE: Mats Zuccarello og New York Rangers kjemper om å bli beste lag i grunnserien i NHL. Søndag tok laget en ny seier med gjerrig ishockey. Foto: Al Bello/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
USTOPPELIGE: Mats Zuccarello og New York Rangers kjemper om å bli beste lag i grunnserien i NHL. Søndag tok laget en ny seier med gjerrig ishockey. Foto: Al Bello/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Zucca og ustoppelige Rangers jakter trofé etter nok en seier

Bunnsolide defensivt.

New York Rangers virker ustoppelig for tiden. Søndag ble laget først til 95 poeng i NHL-sesongen med 2-1-seier over Florida Panthers.

Nøkkelen den siste tiden har ikke vært et offensivt fyrverkeri, men supergjerrig ishockey. For første gang i klubbhistorien har Rangers sluppet inn færre enn to mål i ordinær tid i sju kamper på rad.

Rangers har vunnet sine fem siste kamper selv om laget har scoret bare ti mål i de fem kampene.

Dagen etter at 20-årige Mackenzie Skapski holdt nullen mot Buffalo Sabres reddet Cam Talbot 38 av 39 skudd mot Panthers.

James Sheppard, som spilte sin første hjemmekamp etter at han ble hentet fra San Jose Sharks 1. mars, og Matt Hunwick scoret målene for Rangers.

Mats Zuccarello spilte 14.07 minutter, noterte to taklinger, ett blokkert skudd og en puckerobring. Han vant sin eneste dropp. Nordmannen var ikke på isen ved noen av scoringene og har fortsatt pluss 17 i pluss/minus-statistikken, 27. best i NHL.

Til sammen blokkerte hjemmelaget 36 skudd, flest for Rangers i en grunnseriekamp siden man begynte å telle for ni sesonger siden.

Rangers har nå tatt poeng i 16 av sine 17 siste kamper og vunnet 14 av dem. Laget er med for fullt i kampen om Presidents' Trophy, som går til laget med best statistikk i grunnserien.

(NTB)