GOD MOTTATT: Mats Zuccarello sier han er godt mottatt i sin nye klubb. Her for gamleklubben, New York Rangers. Foto: Daniel Lea/Csm/REX
GOD MOTTATT: Mats Zuccarello sier han er godt mottatt i sin nye klubb. Her for gamleklubben, New York Rangers. Foto: Daniel Lea/Csm/REX Vis mer

Mats Zuccarello om skadeproblemene

Zucca om skaden: - Har vært vanskelig

Mats Zuccarello er full av lovord om måten han er blitt mottatt i sin nye klubb Dallas Stars.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag scoret den norske hockeyprofilen da Stars tok første stikk mot Nashville Predators i første runde av NHL-sluttspillet. Kampen endte 3–1.

Zuccarello ble hentet til Dallas fra New York Rangers rett før overgangsfristen utløp i februar, men fikk ikke den innledningen på Stars-livet som han ønsket seg. Allerede i første kamp for klubben pådro han seg et armbrudd.

Comeback ble det først 2. april, dagen da Stars sikret seg sluttspillplassen. Nordmannen ble spart i de to siste grunnseriekampene.

Nå innrømmer 31-åringen at skadeperioden han har bak seg har vært krevende.

- Det var vanskelig. Jeg skulle ønske jeg kunne spilt mer hockey, men har i stedet vært ute i mange kamper. Sånn er ishockeyen, og noen ganger skjer sånne ting. Du må bare takle det, sier han til Fox Sports Southwest.

Mottakelsen i Stars har samtidig vært den aller beste.

- Spillergruppen har tatt imot meg som et familiemedlem, selv om jeg ikke har vært så mye sammen med dem som jeg hadde håpet, sier Zuccarello – og legger til:

- Det er en fantastisk gjeng, og vi har mye moro sammen. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Neste runde i sluttspillserien mellom Dallas Stars og Nashville Predators spilles natt til søndag. Oppgjøret avgjøres i best av sju kamper.

Nylig ble det kjent at Zuccarello ikke spiller ishockey-VM for Norge i Slovakia i mai. 31-åringen tar ikke sjansen på å eventuelt pådra seg en skade, all den tid han er kontraktsløs til sommeren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer