Zucca om superkontrakten: - Det betyr ikke noe

Mats Zuccarello uttrykte sin lykke over å ha signert for Minnesota Wild.

MONSTERKONTRAKT: 31 år gamle Mats Zuccarello har fått en kontrakt som vil gjøre ham til tidenes best betalte norske idrettsutøver. Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / John Terje Pedersen / Dagbladet TV. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble det klart at nordmannens neste stoppested er Minnesota Wild. Zuccarello har skrevet under på en femårskontrakt med klubben som holder til i Saint Paul i Minnesota.

- Før intervju-uka hadde jeg ikke forberedt meg på noen lag. Da Minnesota kom på banen, ble jeg overrasket. Jeg trodde det skulle ordne seg med Dallas, sier Zuccarello.

- Det er en prosess som varer lenge. Jeg tilhørte Dallas fram til i går. Jeg jobbet med dem og prøvde å få en deal der. Når det ikke lot seg gjøre, var det å forberede seg på ei lang uke.

Får superkontrakt

Han hevder at kontrakten hjalp godt på da Minnesota tok kontakt. Kontrakten strekker seg altså over fem år. Da vil han være 36 år gammel.

- Selvfølgelig var det viktig med lengde på kontrakten. Det var en veldig bra avtale for meg. Så det er ikke til å stikke under stol at det var bra for meg, sier nordmannen.

31-åringen har fått en kontrakt som vil gjøre ham til tidenes best betalte norske idrettsutøver. Totalt får Zuccarello 255 millioner kroner i løpet av kontraktstida i Wild.

- Det er ikke sånn at det er målet mitt. Jeg føler opp gjennom åra at det er en mestringsfølelse. At jeg har opparbeidet meg, og at folk er interessert i meg. Men det betyr ikke noe for meg at jeg har best kontrakt i Norge. Jeg er stolt av å skrive en femårsavtale med et av de kuleste lagene i verden, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer