NY REKORD: Mats Zuccarello bidro med sin ellevte scoring for sesongen i nattens kamp mellom New York Rangers og Colorado Avalanche. Foto: AP Photo/David Zalubowski
NY REKORD: Mats Zuccarello bidro med sin ellevte scoring for sesongen i nattens kamp mellom New York Rangers og Colorado Avalanche. Foto: AP Photo/David ZalubowskiVis mer

Zucca-poeng for sjuende kamp på rad

Mats Zuccarello bidro med sin ellevte scoring for sesongen da New York Rangers vant 6-3 mot Colorado Avalanche.

Scoringen i annen periode sørget for at Zuccarello har blitt bokført med målpoeng i de sju siste kampene. Det er ny personlig rekord for nordmannen, skriver VG.

- Det er litt tilfeldigheter. Noen ganger kommer man inn i en «hot streak», og andre ganger går ikke skuddene inn, svarer Zucca på Nettavisens spørsmål om hvorfor det har løsnet.

- Jeg har hatt litt stang ut og i enkelte kamper har jeg ikke vært ordentlig «på». Men jeg føler at jeg har jobbet hardt og hatt en bra sesong, og jeg håper jeg klarer å fortsette slik, fortsetter han.

Nash-pasning I likhet med forrige kamp hvor 27-åringen scoret to mål, ble han også mot Avalanche servert av lagkamerat Rick Nash. Canadieren fant Zuccarello med en presis tversoverpasning. Fra skrått hold var nordmannen rolig og satte inn 3-1-scoringen.

Før den tid hadde Dan Boyle sendt Rangers i ledelsen med sin scoring kvarteret ut i første periode. Kevin Hayes la på til 2-0 kort tid inn i den andre perioden, men Gabriel Landeskog reduserte ti minutter senere.

Deretter var det som kjent Zuccarello sin tur. Med 3-1-ledelse så det ut til at Rangers hadde brukbar kontroll på kampen, men Avalanche var ikke ferdige i sin egen storstue Pepsi Center.

Ellevte scoring Jarome Iginla reduserte først til 2-3, før Jan Hejda utlignet med knapt ti minutter igjen på kampuret. En strålende sluttspurt med scoringer fra Carl Hagelin, Nash og Ryan McDonagh sørget likevel for en solid Rangers-seier.

Zuccarellos scoring var hans ellevte for sesongen og den tredje på de to siste kampene.

- Det var det viktigste som skjedde i kampen, sa Rangers-spiller Hayes om nordmannens 3-1-scoring.

Rangers fortsetter sin bortekamprekke mot Arizona Coyotes lørdag og New York Islanders mandag.

(NTB)