POENGLØS: Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da hans New York Rangers slo New York Islanders 6-5 på bortebane i NHL mandag. Foto: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports
POENGLØS: Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da hans New York Rangers slo New York Islanders 6-5 på bortebane i NHL mandag. Foto: Tom Szczerbowski-USA TODAY SportsVis mer

Zucca poengløs i Rangers-seier

Mot byrivalen.

Mats Zuccarello gikk poengløs av isen da hans New York Rangers slo New York Islanders 6-5 på bortebane i NHL mandag.

Rangers fortsatte sin strålende borteform og vant etter å ha ligget under både 0-2, 1-3 og 3-5. Zuccarellos lag vendte kampen i siste periode, og laget kunne avslutte sin «turné» på borteis med fire seirer av fire mulige.

Neste kamp spilles hjemme mot Vancouver Canucks torsdag.

Nordmannen var nest mest benyttet av Rangers' offensive spillere og fikk 18.11 minutter på isen, men han noterte seg altså ikke for målpoeng. Zuccarello endte opp med -2 i pluss-minus-statistikken.

Han gikk poengløs av banen for annen kamp på rad etter rekken på sju kamper med mål eller assist.

Tidlig blemme Det ble en spennende kamp fra start til slutt i Nassau Coliseum mandag. Men vertene var foran nesten hele kampen. Bare elleve sekunder var spilt da John Tavares utnyttet en kjempetabbe av Rangers-keeper Cam Talbot og satte pucken i åpent mål.

Ryan McDonagh ble viktig for Rangers med både 1-2-reduseringen og senere målet som utlignet stillingen til 3-3. Matchvinner Kevin Klein noterte også to poeng og ble kåret til kampens beste spiller.

- Jeg synes det viste for fleksible vi er. Første periode var ikke så bra. Jeg synes vi gjorde en god jobb med å få det i gang i den andre, og i tredje periode var det Rangers-hockey. Det var flott å se, sa Klein i seiersintervjuet.

Nær toppen Etter 3-3 hadde nemlig Ryan Strome scoret to ganger for Islanders, men Derek Stepan, Martin St. Louis og Klein ordnet Rangers-seier i sluttperioden.

- Du slår ikke tilbake veldig ofte i denne ligaen. Det er en tøff liga å snu kamper i når du er under med to mål. Fra det ståstedet er det åpenbart bra for laget vårt, sa trener Alain Vigneault.

Laget er nå nummer to Metropolitan Division og har kun Islanders foran seg. Men Zuccarellos & co. har to kamper til gode på byrivalen og dermed gode muligheter til å ta seg til topps i avdelingen.

(NTB)