RANGERS' BESTE: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers gikk på et surt tap da New Jersey Devils avgjorde kampen i sin favør på overtid. Men Zucca var Rangers' beste med scoring og assist. Foto: Brad Penner-USA TODAY Sports
RANGERS' BESTE: Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers gikk på et surt tap da New Jersey Devils avgjorde kampen i sin favør på overtid. Men Zucca var Rangers' beste med scoring og assist. Foto: Brad Penner-USA TODAY SportsVis mer

Zucca Rangers' beste med scoring og assist

Tapte mot New Jersey Devils på overtid.

Mats Zuccarello Aasen scoret og var New York Rangers' beste spiller. Det hjalp lite da Eric Gelinas avgjorde på overtid for New Jersey Devils i NHL lørdag.

Zucca har fått fart på skøytene etter flere tunge perioder i New York. Da erkerival Devils gjester Madison Square Garden lørdag kveld, viste nordmannen kunstene sine igjen.

Zucca både scoret og hadde assist, og ble trukket fram som en av kampens tre stjerner. Han var den tredje på den lista, og eneste Rangers-spiller.

Eric Gelinas ble oppgjørets helt da han avgjorde til 4-3 for Devils i forlengningen. Tapet var det tredje på fem kamper for Rangers.

Zucca ga Rangers 2-0 bare 57 sekunder inn i andre periode. Han fyrte løs da det ble gitt en retur, og pucken suste inn i nettet. Da så alt lyst ut for Rangers, men det skulle altså ikke vare.

Oslo-gutten hadde også assist da Brad Richards sto for 1-0 etter 3.32 minutter av førsteperioden.

(NTB)