Zucca scoret på straffeslag da Rangers tapte: - Vi burde vunnet

Tapte på straffekonkurranse.

SCORET: Mats Zuccarello Aasen scoret på straffeslag for New York Rangers, som likevel tapte straffekonkurransen som ble avgjørende. Her fra en kamp mot New York Islanders forrige måned. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP
SCORET: Mats Zuccarello Aasen scoret på straffeslag for New York Rangers, som likevel tapte straffekonkurransen som ble avgjørende. Her fra en kamp mot New York Islanders forrige måned. Foto: Bruce Bennett/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello var den eneste spilleren på New York Rangers som scoret i oppgjøret mot Winnipeg Jets søndag. Det hjalp ikke ettersom Jets vant kampen 1-0.

Maratonkampen i Madison Square Garden endte først i tre målløse perioder. I ekstraomgangen klarte heller ikke noen av lagene å score, og da måtte oppgjøret avgjøres på straffer.

Nordmannen Mats Zuccarello var først ut og scoret på sin straffe. Det hjalp ikke ettersom både Rick Nash, Dominic Moore og Martin St. Louis ikke klarte å sette pucken i buret på sine straffer.

Ettersom Winnipeg Jets scoret to ganger ved Blake Wheeler og Evander Kande vant de dermed straffeslagkonkurransen 2-1 og kampen med 1-0. Zuccarello synes ikke det resultatet var fortjent.

- Vi hadde vel matchen i dag og burde vunnet, sier han til Nettavisen.

- Vi fikk to skader på backene og spilte med fire backer i to og en halv periode. Så vi hadde fortjent 2 poeng.

Zuccarello fikk 19.32 minutter på isen totalt i en kamp der Rangers dominerte mot et tannløst Jets i de to første periodene. På slutten av andre periode holdt keeper Henrik Lundqvist laget inne i kampen med en god redning 31 sekunder før slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer