<strong>SCORET TO:</strong> Mats Zuccarello. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM
SCORET TO: Mats Zuccarello. Foto: Kostas Lymperopoulos/CSM Vis mer

Mats Zuccarello

Zucca scoret to i Rangers-seier

Norske Mats Zuccarello sto for to av målene da New York Rangers vant 5–2 hjemme mot New Jersey Devils.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter fredagens bortetap mot Washington Capitals var Rangers klare for å reise kjerringa da de tok imot naboene fra den andre siden av Hudsonelva i Madison Square Garden.

Jimmy Vesey sørget for 1–0 til hjemmelaget med den eneste scoringen i første periode. Den kom etter drøyt seks minutter. Nesten halvveis i andre periode la Jesper Fast på til 2-0, men fire minutter senere reduserte Damon Severson for Devils.

Med fire minutter igjen av perioden var det Zuccarellos tur. Han snappet pucken fra Severson ved djevlenes blålinje. Deretter gikk han alene mot New Jersey-målet og satte pucken forbi keeper Keith Kinkaid. Drøyt ti minutters spilletid senere – et stykke ut i den siste perioden – viste nordmannen seg fram igjen. Zuccarello og JT Miller sendte pucken fram og tilbake på tvers av banen mens de jobbet seg mot motstandernes mål. Det ble Zucca som sørget for avslutningen og la på til 4–1.

Rett etterpå reduserte Miles Wood for New Jersey, men da det var gått tolv minutter av tredje periode fastsatte Kevin Hayes sluttresultatet til 5–2 i vertenes favør.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer