Zucca-stikk til gamlelaget: - Følte ikke kjærligheten

Mats Zuccarello jobbet for å fortsette karrieren med Dallas Stars, men følte seg ikke verdsatt nok i kontraktsforhandlingene med Texas-klubben.

MONSTERKONTRAKT: Mats Zuccarello ønsket seg tilbake til Dallas, men endte til slutt opp med å velge Minnesota Wild, der han fikk en kontrakt som vil gjøre ham til tidenes best betalte norske idrettsutøver. Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / John Terje Pedersen / Dagbladet TV. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På høytidelig vis skrev Mats Zuccarello under på sin historiske femårskontrakt med Minnesota Wild på ærverdige Hotel Continental i Oslo sentrum.

31-åringen blir med den 255 millioner kroner rikere over de neste fem åra. Det gjør han til den beste betalte norske idrettsutøveren noen gang. Det bryr egentlig ikke Zuccarello seg så veldig om, sier han selv.

Nordmannen var en av de mest ettertraktede vingene som var ute av kontrakt denne sommeren. Dermed kunne «Zucca» i stor grad selv bestemme hvor han ønsket å ende opp.

- Før intervju-uka hadde jeg ikke forberedt meg på noen lag. Da Minnesota kom på banen, ble jeg overrasket. I mitt hode trodde jeg det skulle ordne seg med Dallas, sier Zuccarello.

For etter storspill for Dallas Stars i sluttspillet forrige sesong, hvor han noterte seg for elleve målpoeng på 13 kamper, rett fra et brudd i hånda, var det Texas-klubben som hadde førsterett på å snakke med nordmannen.

- Det er en prosess som varer lenge. Jeg tilhørte Dallas fram til i går. Jeg jobbet med dem og prøvde å få en deal der. Når det ikke lot seg gjøre, var det å forberede seg på ei lang uke, forteller Zuccarello.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer