Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mats Zuccarello

Zucca til MR etter vonde blokkeringer

Mats Zuccarello skal MR-undersøkes fordi han har smerter etter å ha blokkert flere skudd i de siste NHL-kampene for New York Rangers.

SKAL MR-UNDERSØKES: Mats Zuccarello har problemer med å gå etter flere blokkeringer i de siste kampene i NHL. Nå skal han til MR-undersøkelse, og sesongen kan være over. Foto: NTB Scanpix/AP Photo/Jeff Roberson
SKAL MR-UNDERSØKES: Mats Zuccarello har problemer med å gå etter flere blokkeringer i de siste kampene i NHL. Nå skal han til MR-undersøkelse, og sesongen kan være over. Foto: NTB Scanpix/AP Photo/Jeff Roberson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder klubben på sitt nettsted.

- I øyeblikket har han har problemer med å gå, sa trener Alain Vigneault, som sa at han ikke regner med nordmannen til bortekampen mot New Jersey Devils natt til onsdag norsk tid.

Avhengig av utfallet av MR-undersøkelsen kan Zuccarello ha spilt sin siste Rangers-kamp for sesongen. Laget har bare tre kamper igjen i grunnserien og er for lengst ute av sluttspilldiskusjonen.

Zuccarello har flest målpoeng (52) og assist (36) for Rangers denne sesongen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!