UTVIST: Mats Zuccarello ble utvist etter et sammenstøt med Columbus-spiller Josh Anderson i første periode. Foto: Kirk Irwin/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
UTVIST: Mats Zuccarello ble utvist etter et sammenstøt med Columbus-spiller Josh Anderson i første periode. Foto: Kirk Irwin/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Zucca utvist - Rangers sikret seieren i siste minutt

Columbus Blue Jackets ledet i over 50 minutter hjemme mot New York Rangers. Men med 17 sekunder igjen på klokken, var det Rangers som sikret seg en 5-4-seier.

Det meste av matchen i Ohio sto i hjemmelagets tegn, fra Markus Nutivaara sørget for 1-0 etter snaut to minutters spill. Et par minutter senere la Cam Atkinson på til 2-0 i overtall.

Først etter 14 minutter var det Rangers' tur, og Oscar Lindberg sørget for redusering. Noen minutter før pausen rakk likevel Scott Hartnell å legge på til 3-1 for vertene.

I andre periode ble det ett mål på hvert lag. Først økte Lukas Sedlak til 4-1 for Blue Jackets, men så begynte opphentingen. Michael Grabner gikk alene og reduserte til 4-2 drøyt fire minutter ut i perioden, og deretter var det måltørke til neste pause.

Den siste perioden var det Rangers som eide. Etter et drøy minutt reduserte Adam Clendening, og litt over midtveis i perioden sørget samme Clendening for at lagene sto med fire mål hver. Sånn kunne denne normale spilletiden endt, men helt på tampen gikk Michael Grabner igjen alene mot Columbus-keeper, Curtis McElhinney, og fastsatte altså sluttresultatet til 5-4.

Norske Mats Zuccarello glimret med sitt fravær på mål- og assiststatistikken tross 20 minutter på isen. I stedet dukket han opp på listen over utvisninger etter at han ble ilagt to minutter for å ha satt beinkrok på Josh Anderson.

(NTB)