Zuccarello Aasen ankelskadd

- Det er noe dritt, sier han.

Mats Zuccarello Aasen kan bli borte fra hockeyen en stund etter at han pådro seg en ankelskade i den svenske eliteserien torsdag.

- Jeg kjente med en gang at et eller annet var galt. Det er noe dritt, sier den tidligere Frisk-Asker-spilleren til VG.

Etter firenasjonersturneringen med Norge har det ikke gått så bra for Aasen og Modo. Først ble det 0-7 mot Djurgården, og torsdag ble det 2-3 for Luleå, men det var ikke nederlaget som sved mest etter torsdagens kamp.

To minutter før slutt fikk Zuccarello Aasen kølla til en motstander mellom beina. Han falt og braste inn i vantet, slik at den venstre ankelen ble vridd.

Nå frykter han at det kan være snakk om samme slags skade som tvang ham til et opphold på seks måneder for tre år siden. Også i fjor måtte han ta en pause på noen uker på grunn av denne skaden.

- Det føles som om det er den samme skaden, bare i det andre beinet denne gangen, sa han etter kampen mot Luleå. Fredag skal han undersøkes. Da blir det tatt bilder av den skadde ankelen, og først etter undersøkelsen får han vite hvor alvorlig skaden kan være.

(NTB)

SKADD: Mats Zuccarello Aasen pådro seg en smell i ankelen under kampen mot Luleå. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
SKADD: Mats Zuccarello Aasen pådro seg en smell i ankelen under kampen mot Luleå. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Zuccarello Aasen ankelskadd