Zuccarello Aasen valgte Metallurg Magnitogorsk

- Utrolig trist at jeg måtte dra.

FORTSETTER I RUSSLAND: Mats Zuccarello Aasen går fra New York Rangers til russiske KHL. Foto: SCANPIX/REUTERS/Ina Fassbender
FORTSETTER I RUSSLAND: Mats Zuccarello Aasen går fra New York Rangers til russiske KHL. Foto: SCANPIX/REUTERS/Ina FassbenderVis mer

(Dagbladet): Mats Zuccarello Aasen gjør som Metallurg Magnitogorsk varslet allerede for en uke siden, og fortsetter karrieren i KHL.

Det er klart etter at nordmannen nylig ble fristilt av New York Rangers.

- Det er utrolig trist at jeg må dra fra Rangers, men jeg har hatt to fine år der og det var en drøm å spille for dem. Men jeg førte det var dags for et bytte. Nå blir det KHL og Magnitagorsk, sier Zuccarello til TV 2 Sporten.

Mats Zuccarello Aasen fikk to sesonger i New York, men i år fikk han lite spilletid, og tilbrakte store deler av sesongen i farmerlaget Connecticut Whale.

Stavanger Oilers-trener og MAX'-ekspert under ishockey-VM, Petter Thoresen, tror KHL vil passe Zucarello Aasen bra.

- Jeg tror hockeyen vil passe Zuccarello bra. For det første vil han få spille mer hockey der. For det andre er hockeyen i KHL mer teknisk, og det er større fokus på å holde pucken i laget. Jeg tror det vil passe «Zucca» veldig bra, sa Thoresen til Dagbladet tidligere denne uka.